Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Originální italská pizzerie: -výběr z více jak 60 druhů pizzy pečené v peci vytápěné dřevem -těstoviny, saláty a další chutná jídla -možnost online objednávky pokrmů a rezervace stolu, rozvoz jídel.

Hotel, ubytování, lesní restaurace: -hotel se nachází 13 km od Plzně směrem na Karlovy Vary, odbočka vpravo na Nekmíř -stylový lesní restaurant -penzion funguje od roku 1990 -kapacita 12 dvoulůžkových pokojů, SAT, TV, WC, koupelna -restaurace pro 50 lidí -zimní zahrada -letní posezení s grilováním -pořádání svateb, ...

Nově jsme zrekonstruovali ubytování s recepcí. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC včetně welness pokoje. V I.patře ubytováváme i nadále montéry a firmy. Dále pořádáme svatební hostiny a školení do 60 osob. Restaurace zajišťuje snídaně, obědy a večeče 7 dní v týdnu.

Bufet. Restaurace ZIMNÍ STADION -nekuřácký objekt -kapacita 80 míst -výhled na ledové plochy -možnost pořádání akcí, rautů, školení. Provoz -solárium Fitness centrum Zimní stadion

Ubytování: -kapacita 30 lůžek -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje (koupelna, WC, televize) -snídaně. Restaurace (60 míst), salonek (40 míst), velký sál (400 míst): -svačiny, obědy, večeře -pracovní porady, srazy, přátelská posezení -svatební hostiny pro 4 až 60 osob -menu dle vlastního přání -hudba k poslechu i tanci.

Restaurace zdravé výživy: -veganská a vegetariánská jídla -bezlepková výživa -biohovězí -drůbež a ryby -zdravé dezerty, čerstvě lisované šťávy -možnost nákupu biopotravin.

Restaurace, oslavy, firemní rauty, rozvozy hotových jídel do firem, domácí česká kuchyně....

Restaurace. Pizzerie. Narozeninové párty, sobotní hraní s DJ - české hity. Salónek pro 30 osob.

Bowling: -8 drah -6 kulečníkových stolů -1 karambol -2 pingpongové stoly -2 šipkové automaty -restaurace -možnost pořádání rautů a akcí -venkovní sezení.

Nevěřte maminkám, berou si od nás jídlo pro Vás Restaurant oceněný 3 hvězdičkami od známého Šéfa Zdeňka Pohlreicha s bezbariérovým přístupem. Suroviny ze kterých je vařeno, jsou vysoce kvalitní Gastropárty na míru: -poznejte naši dobrou poctivou kuchyni u vás doma, vychutnejte oddychu s naším laskyplným gastronomickým personálem a ...

Restaurace, ubytování, stravování, rauty, svatby, společenské posezení, schůze, možnost pronájmu sálu až pro 300 lidí. Hotel: -ubytování (celkem 51 lůžek) -restaurace.

Restaurace: -mexická kuchyně -velký výběr českých a cizích piv a ostatních nápojů -letní zahrada -stylové sklepení.

Hotel Central "čtyřhvězdičkový" je zařazen v kategorii hotelů, je vyhledáván pro svoji výhodnou polohu ve středu města a atraktivní výhled na historické náměstí Plzně. Poskytujeme plné pohodlí a veškeré restaurační a hotelové služby: -směnárna -garážování -sauna -solárium -22 jednolůžkových pokojů -50 dvoulůžkových pokojů ...

Nabízí: -salonky o kapacitě 12, 20, 60 osob -bowlingové a kuželkové dráhy -kulečníky -solárium -fitness centrum: 601267044.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Hotel: -ubytování v centru Kralovic -snídaně, obědy, večeře, hotová jídla -salonek -možnost školení, soukromé akce -nově zrekonstruováno.