Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace: -mexická a kubánská kuchyně -míchané nápoje -kapacita restaurace - 80 míst -salonek - 20 míst.

Restaurace - oslavy, svatby, zábavy, možnost zajištění kapely, pohřby.

Restaurace: -nabídka jídel -teplá i studená kuchyně -úolední menu -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -bufet: - snídaně a obědy.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace - kapacita 70 míst: - speciality italské kuchyně - pizza, těstoviny, saláty, rizoto - polední výhodná nabídka. Rozvoz pizzy a jiných jídel po Jihlavě zdarma.

Vinařské a kulturní centrum Sádek s vinicemi, hotelem, restaurací kuřáckou i nekuřáckou, udírnou, zpracovatelskými a archivními sklepy, vinotékou a přírodním amfiteátrem. Nabízíme vám. - ubytování v hotelu - posezení v restauraci s teplou i studenou kuchyní - produkční sklep - vinotéka s nabídkou prodeje vín.

Služby: -restaurace -pizzerie, pizza -wifi zdarma -bar, míchané nápoje -zahrádka s výhledem na celé náměstí se zámkem -virtuální prohlídka.

Danuše Zachariášová provozuje restauraci.

Hostinská činnost Pekařství, cukrářství

Michal Uher provozuje hostinec.

Hostinská činnost -Maloobchod tabákovými výrobky -Specializovaný maloobchod -Provozování odstavných ploch pro motorová vozidla

Roman Kocman provozuje restauraci.

Jaromír Křesťan provozuje motorest s restaurací, salónkem a možností ubytování.

Josef Pecha provozuje restauraci.

Marie Dušková provozuje restauraci s teplými i studenými pokrmy a možností využití salónku pro soukromé akce.

Milan Halama provozuje restauraci s možností využití salónku pro společenské a soukromé akce.

Restaurace - česká kuchyně - alkoholické a nealkoholické nápoje