Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží

Restaurace a Penzion: -denní menu -salonek 22 míst -možnost pořádání akcí, oslav a veřírků -ubytování - 5 luxusních pokojů pro 2-5 osob.

Rodinná kavárna. - italská káva - víno, pivo. Dětský koutek Pořádání soukromých akcí, večírky, oslavy: - venkovní prostory pro 50-160 hostů - velký sál pro 120 hostů - restaurace pro 70 hostů - barová část 20 osob - menší salonek pro 20 hostů. Připravíme hostiny, rauty na míru.

Pohostinství: -hostinec, pivnice Radegast

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celková kapacita 50 lůžek: -10x mezonetový apartmán. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, kuchyně, WiFi, TV, SAT. Pohostinství: -restaurace.

Restaurace. Česká kuchyně bez dochucovadel a umělých přísad. Obědové menu. Tankové pivo.

Bar, kavárna, restaurace: -denních menu a jídel i specialit domácí a zahraniční kuchyně -cateringové služby -snídaně.

Penzion: - ubytování - ubytovací kapacita 38 lůžek. Restaurace: - stravování - krb, grilované speciality - velkoplošná LCD televize - kapacita restauračního salónu až 100 míst. Kapacita salónku 40 míst. Vhodné pro skupinové akce.

Společnost AGROCORP s.r.o. - Ekofarma Žlutava provozuje penzion, ranč v rekreační oblasti Chřiby a současně farmu - minizoo s řadou hospodářských zvířat. Ranč má ideální polohu, na kopci nad řekou Moravou, na vodní cestě Baťův Kanál. Agroturistika a cykloturistika má v ČR stále silnější pozici, proto se našim hostům kromě ubytování a ...

Ubytování: - 88 pokojů - rehabilitační centrum, SPA - restaurace, kavárna, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt, minigolf.

Provozujeme restauraci s nabídkou pizzy, alkoholických i nealkoholických nápojů a rozvozu jídel. Připravujeme denní menu.

SOLA GRATIA je ideálním místem pro odpočinek, setkávání či odborné semináře. Služby: - ubytování - stravování - pobyty ze středisek a škol Diakonie ČCE (vzdělávací akce, ozdravné pobyty klientů nebo rekreační pobyty zaměstnanců) - svatby, rodinné oslavy, rodinné srazy.

V ActivityPark Hotel Všemina přožijete pobyt plný zážitků, prostředí je vhodné pro dovolenou s dětmi i všechny, které láká aktivní dovolená. Jde o hotel s wellness, bazénem, součástí je i vířivka, sauna, dětský koutek a aktivity pro děti, které jsou součástí venkovního hřiště.

Kategorie: -Hotel GARNI *** -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -celkem 30 lůžek -15 jednolůžkových a dvoulůžkových luxusních pokojů s možností přistýlky, s koupelnou a WC, TV, minibar, rádio, telefon, WIFI připojení k Internetu. Pohostinství: -restaurace -salonek pro 30 osob. Možnost pořádání ...

Dětské zábavní centrum, dětská herna. Restaurace. Pohádková školička Slůně: - exkluzivní předškolní vzdělávání pro 12 dětí. Solná křišťálová jeskyně.

Penzion UNO: -se nachází v klidné části Zlína s nádherným výhledem na lesy. Nabízí: -komfort 3hvězdičkového hotelu s prvky rodinné atmosféry -klimatizace, internet, parkoviště, wifi -uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Restaurace UNO: - ideální pro svatby, rodinné oslavy - vyhlášená gastronomie, vítěz Garden food festivalu 2017.

Restaurace, coffee a cocktail bar: - výběr lehkých, zdravých pokrmů - originální Fit a Raw dezerty - kávové a čajové speciality - čerstvé ovocné šťávy a smoothies - míchané drinky z kvalitního alkoholu - vybraná vína. Jdeme cestou zdravého stravování.

Restaurace: - kapacita 58 míst, salónek 20 míst, sál 60 míst. Vývařovna: - rozvoz hotových jídel.