Prodej bílého a červeného vína je realizován ve vinných sklípcích a vinárnách, kde je možné zakoupit lahvová vína, jakostní vína, přívlastková vína, ročníková vína nebo jiná exkluzivní balení. Vybírejte z vín polosladkých, polosuchých nebo vín suchých.

Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Výroba, prodej vína i přes eshop a provoz vinotéky i vinné kavárny ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. ve Velkých Pavlovicích. V našem vinařství pořádáme i řízené degustace vín. Navštívit můžete i naši originální vinnou kavárnu. Nejen přímo u nás, ale i prostřednictvím eshopu můžete zakoupit odrůdová, přívlastková a především jakostní vína, ať už ...
Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Vážení návštěvníci, vítá Vás Residence Barrique - apartmánový areál v centru Valtic, který disponuje celkem 21 nádherně zařízenými apartmány. U nás naleznete venkovní krytý slaný bazén, kolárnu, vlastní vinný sklep, wellness, solárium i dětské hřiště. Residence Barrique Valtice Vám nabízí ubytování v nadčasových, stylově zařízených apartmánech ...

Vinařství Žernosecké vinařství s.r.o. se pyšní 31 hektary vinic, kde ročně vyprodukujeme průměrně 150 tisíc 0, 75l lahví vína. Po kompletní renovaci zámku a modernizaci areálu jsme naši nabídku rozšířili o vinné degustace, firemní akce a další události pro milovníky vín z Velkých Žernosek. Nabízíme také pohodlné ubytování přímo na zámku. V naší ...

Prodej: - dodávka vína do restaurací a hotelů - vína - posezení u vína.

Alegria Natur s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech se zahradou, bazénem a posezením a provozuje vinný sklípek.

Vinotéka, prodej: - lahvová vína, - archivní vína, - odrůdová vína.

Ubytování v nově zrekonstruovaném objektu vinného sklepa. 3 samostatné pokoje s manželskou postelí, lůžkem a možností přistýlky. Společná koupelna a WC. V přízemí společenská místnost, plně vybavená kuchyně a WC.

Ve vinařství Štěpánek v Mutěnicích můžete navštívit vinárnu a vinný sklípek, kde ochutnáte jedinečná česká bílá a růžová sudová vína. Pořádáme také degustace moravských vín. Vinařství poskytuje posezení v typicky slováckém vinném sklepě s kapacitou 50 osob, který je vhodný pro pořádání firemních a rodinných oslav a akcí.

Moravské Chalupy s.r.o. poskytuje ubytování na vinařské stezce s bazénem, vinným sklípkem, saunou a dětským hřištěm.

HERBENKA Hustopeče s.r.o. je rodinný vinný sklípek a penzion, poskytuje ubytování, realizuje soukromé akce, degustace a vaří moravskou kuchyni.

Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

PURA VIDA – PENZION A VINNÝ SKLEP ZAJEČÍ - ubytování v penzionu, - vinný sklep, - vinotéka.

Ubytování s bazénem v zaječí. Penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s vlastním vstupem, kuchyňkou a koupelnou. Součástí penzionu je vlastní vinný sklep s víny od místních vinařů.

Penzion s vlastním vinným sklepem. Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích pro 2, 3 nebo 4 osoby. Možnost ubytování v chaloupce s venkovním bazénem. Možnost pořádání oslav, teambuildingů ve vinném sklípku.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

Vinařství Čech s.r.o., je vinařství s dlouholetou rodinnou tradicí na Podluží. Zabýváme se vinohradnictvím, pěstováním révy vinné a výrobou kvalitního vína z vlastních vinic. Ošetřujeme ekologicky pěstované vinice, které se rozkládají na ploše 25 ha. Naše vinice patří do Slovácké vinařské podoblasti. Výroba a prodej lahvového vína je zaměřena ...

Ubytování a sklep u Křiváků. Apartmány s vlastním vinným sklepem. K dispozici jsou 2 apartmány, každý pro 4-6- osob. Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyni, jídelní koutek s televizí. Možnost využití terasy.

Ubytování v zámeckém parku. -penzion, pension -celková kapacita 14 lůžek. UBYTOVÁNÍ je nabízeno v pěti zámeckých pokojích se starožitným nábytkem: „modrý pokoj“ „oranžový pokoj“ „květinový pokoj“ „svatební pokoj“ a „lovecký apartmán“ v zahradě. 2 x dvoulůžkové, 2x čtyřlůžkové, lovecký apartmán. Zahrada s venkovním krbem a letní ...

Marek Svoboda provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů bílých, červených a růžových vín a na degustace.

Komfortní klidné ubytování bez dětí pro milovníky vína ve stylových, prostorných apartmánech s vlastními kuchyňkami v obci Horní Věstonice, přímo pod Pálavou. Vinný sklep s bohatou vinotékou, krytý bazén, sauna, WiFi a úschovna kol. Ubytování dětí mladších 13 let není možné.

Rodinné ubytování v apartmánu pro 4-6 osob s vlastní kuchyní a jídelnou, sociálním zařízením. Hosté penzionu mají k dispozici vinárnu, sklípek, zahradu s grilem a ohniště.

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

U Krbu s.r.o. nabízí ubytování, catering a degustaci vín v Hustopečích. Má čtyři apartmány, zahradu s bazénem a útulný sklípek.

AUTOHUPRA - Hupra, s.r.o. má různorodou činnost, ta spočívá v provozování autobazaru, vinárny a kavárny. V autobazaru si můžete vybrat osobní, užitkové i nákladní automobily. Ve vinárně ochutnat různá vína v prostředí středověkého sklepení a v nekuřácké kavárně různé kávové speciality.