Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Architektonický ateliér - projektová činnost.

Projekční kancelář: - projekce staveb - návrhy interiérů - urbanismus

Územní plánování, architektura, pozemní stavitelství - projektové dokumentace staveb - architektonické studie a návrhy staveb a interiérů.

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek

Služby: - projekční činnosti v rámci úpraven pitné vody - zastupování technologických firem na zahraničních trzích

Služby: -vybavení a úprava interiérů Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský a školní nábytek

Služby: -provádíme tvorbu grafických návrhů barevnosti fasád

Návrh, výroba, dodávka: - interiéry.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Autorizovaný architekt. Autorizovaný projektant územních systémů ekologické stability.

Architektonicko projekční kancelář: - architektura, urbanizmu a územního plánování - kompletní projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve výstavbě - návrhy, projekty a dodávka interiérů - grafický design - modelové práce.

Výroba, prodej: - nábytek (katalogový i atypický) - vestavěné skříně na míru - kancelářský nábytek - výsuvy - svítidla - podlahoviny - koberce - doplňky. Kancelářské a kuchyňské studio - interiéry na klíč včetně návrhu v 3D provedení (ordinace, markety, studentskástudia, jednací místnosti, prodejní přepážky, pulty, kuchyňské ...

Služby: -architektonická, projektová a inženýrská příprava staveb

Služby: - projekce dispozičních a designových řešení staveb - návrhy interiérů - inženýrská činnost - správa a údržba nemovitostí

Služby: - architekt - výstavba rodinných domů

Realizace komerčních a bytových interiérů na klíč - komplexní služby v oblasti navrhování a vybavování komerčních prostor - kanceláře, kancelářský nábytek - kuchyně - stínící technika.

Služby: - architektonické návrhy staveb a interiérů Stavební činnost: - novostavby - rekonstrukce - dřevostavby Řemesla - truhlářství Montáž: - dřevěná garážová vrata Pronájem ocelového kontejneru

Ateliér - projektová činnost ve výstavbě.

Projekční atelier: - projekční činnost - architektonické studie - návrhy interiérů

Autorizovaný architekt v oboru Zahradní a krajinná architektura - projekční činnost a zprostředkování realizace objektů zeleně.