Potřebujete originální dárek pro vaše blízké? Využijte dekorativního balení dárků nebo dárkových košů a prodej dárkového sortimentu jako narozeninová přání, dárkové tašky, balicí papíry a dárkové krabice. Vyberte krásný dárek jak pro muže, tak pro ženy.

Distribuce, prodej: -cukrovinky, čokoládové výrobky, žvýkačky, lízátka, Marshmallow, želé pásky, pendreky, komprimátové výrobky, práskací a jiné prášky, bonbónky, hračky s komprimátovými bonbónky a ostatní hračky (např.vajíčko s překvapením), oplatky, čokolády (ledová) v sáčku a dóze, čokoládové mince, ...

Služby: - kompletní servis v oblasti kuponů na slevu od tisku po statistiku.

Ozdobné balení dárků. Balení, obaly. Prodej: - papíry, mašle, stuhy, krabice, krabičky, etue, koše, jmenovky, ozdoby - natur styl - sušené květiny - přírodní mašle. Dárkové koše. Balení dárků - atypické rozměry. Hromadné balení dárků pro firmy.

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.

Komplexní služby v oblasti direct marketingu: - kompletace tiskovin - balení zásilek - direct marketing - fullfilment - direct marketing - spotřebitelské soutěže - personifikace - kompletace výrobků - databázové služby - lettershop - realizace věrnostních programů - skladování a logistika.

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Obchodní činnost: -zprostředkování dalších příjmů -přímý prodej zboží, služeb a energií.

Výroba: -průmyslové obaly -kartonážní -třírozměrné obaly, plachty -sáčky a přířezy (PE, pěna, bublinka) -exportní a přepravní balení (proložky, bedny, kontejnery) -klopové krabice-potisk -pěnová a brublinková fólie -izolační trubice -vázací pásky, svářečky -balení na zakázku. Provoz: Jičínská 518, Lomnice nad Popelkou

Balírna Peřimov. Nabídka balení: -obiloviny, mák, sušené ovoce, luštěniny, různé směsi, cukr, tabák.

Zprostředkování obchodu a služeb. Organizační a ekonom. poradci. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Realitní činnost.

Provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů. Kompletační a ablící práce. Skládání ručních papírových reklam.

Obchodní činnost. Prodej, balení: -osivo.

Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod.

- poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obalů - poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Logistika. Služby: -vystavování celních dokumentů -skladování -kurýrní služby -paletizování -speciální balení.

Zprostředkování: -obchodu.

Nabídka skladových prostor. Výroba etiket a potisku čárovými kódy.