Potřebujete originální dárek pro vaše blízké? Využijte dekorativního balení dárků nebo dárkových košů a prodej dárkového sortimentu jako narozeninová přání, dárkové tašky, balicí papíry a dárkové krabice. Vyberte krásný dárek jak pro muže, tak pro ženy.

Spedice, spediční služby. Transport, přeprava materiálu, zboží. Zasilatelství a zastupování v celním řízení. Vnitrostátní a mezinárodní doprava Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě.

Pobočka. Import, export, velkoobchod, prodej, dovoz: - ovoce a zelenina. Logistika.

DOCU GUARD Česká republika s.r.o. je členem společnosti Iron Mountain, která jako spolehlivým partner pro Vás uschovává, spravuje a ochraňuje dokumenty, média a elektronická data v jakémkoliv formátu a délce. Poskytujeme služby: Úschova a správa, vyhledání: -obchodních dokumentů, elektronické kopie záznamů, zdravotnické záznamy, filmy ...

Chceš vyhrát je nejúspěšnější SMS soutěž v ČR, která Vám přináší příležitost vyhrát věci, které si nemůžete dovolit koupit. V této skvělé hře může vyhrát opravdu každý, stačí poslat jednu sms a hned se dozvíte zda jste vyhráli a kolik sms ještě do výhry zbývá.

Balící služby: - balení potravinářských výrobků - zaměření na čokoládové produkty: - strojní balení. - do transparentních folií - flowpack, overpack, shrinkwrap - metalických folií - twistwrap, foil wrap - ruční balení - do dárkových papírů, ručně vázané mašle a dekorativní práce.

Balírna. Služby: - kompletace a balení výrobků ve sterilním prostředí.

Balící činnost, služby: - balení sypkých i tekutých hmot a kusového zboží do sáčků, lahviček, dóz a krabiček. Technické poradenství v oblasti obalů a obalové techniky. Potisk folií flexotiskem a následné zpracování.

Skladování Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 2, 5t - vozy FORD TRANZIT Stěhování Balení

DAMOVO TELEKOMUNIKACE Damovo je novým typem společnosti zabývající se globálními službami konvergovaných technologií přenosu dat, informací a mobilního přístupu. Záměry společnosti : Poskytovat služby vychazející ze schopnosti naplánovat, navrhnout, dodat, integrovat, udržovat a řídit komplexní řešení pro své zákazníky. Upevnit si ...

Montážní a kompletační práce: - řezání hliníkových profilů, montáž a balení reklamních panelů - montáž, kontrola a expedici výrobků - balení různého zboží.

Balení do folie, direct mailing, kongresové služby, direct marketing.

Logistické služby se specializací na skladování, balení, kompletaci a tvorbu etiket.

Prodej - svíčky - adventní a vánoční dekorace Květinové balení dárků - dekorace interiérů Výroba a prodej - fascinátor (ozdoba do účesu) Květinářství - vazby ze živých a suchých květin, smuteční, svatební, ke slavnostním příložitostem

Výroba, balení, velkoobchod, maloobchod: -potraviny -nápoje.

EuBazar: - internetový bazar - koupit nebo prodat auto, byt, zvířata a jiné zboží i služby.

Nabízíme služby v oblasti balení, třídění, čištění, vytřiďování a ruční opracování.

Balení - dárky - dárkové koše Aranžérské práce Prodej - řezané květiny vazby - svatební a smuteční kytice

Autorizované metrologické středisko a registrovaný opravce membránových plynoměrů do průtoku 10 m3/h: -plynoměry -oprava plynoměrů -likvidace vyřazených plynoměrů -montáž, výměna membránových plynoměrů -obchodní činnost.

Služby v oblasti logistiky. Recyklace: - obalové materiály. Obálkování: - kompletace.

Balící práce Reklamní činnost.

Skladování: -uskladnění a ošetření zboží -balení zboží -kontrola stavu jakosti -logistika skladování -expirace (kontrola záručních lhůt zboží) -evidence -pronájem skladů (skladových prostor). Výroba, velkoobchod, prodej, import, distribuce: -celulóza (celuloza) -papírová surovina v rolích. Výroba, distribuce, prodej: ...