Využijte zaměstnanecké benefity ve formě poukazu na rekreaci, wellnes či dovolenou, nebo ve formě stravenek. Dárkové poukazy jsou skvělým způsobem, jak obdarovat Vaše známé - vyberte jim poukaz k nákupu oblečení a kosmetiky nebo zážitkové poukazy.

Provozujeme slevový server s pestrou nabídkou slev.

Provoz slevového internetového portálu.

Služby: -dárky -certifikáty -benefity

Prodej - dárkové poukazy na masáže - masážní studiomasáže - sportovní - relaxační - reflexní - lymfatické ruční, přístrojové i kombinované - čokoládové - lávovými kameny - těhotenské - aroma pomocí teplých olejů rituál s vonnou esencí - dárkové poukazy a permanentky ...

Sportovní slevový a informační portál s nabídkou zboží a služeb z oblasti sportu se slevami od 30 - 90%. Na webu najdete mimo jiné kalendář sportovních akcí konaných po celé ČR, volné sportovní pracovní pozice, videa a další sportovní a zábavný obsah.

Nabídky pro spokojený život, e-shop, perfekt slevy - hubněte s námi, liposukce, kadeřnické služby, čokoládová masáž, prodlužování.....

Slevy a výhody pro mládež při cestách po celém světě: -doprava -kultura -ubytování -stravování -obchody -sport -služby -vzdělávání. Po dobu platnosti karty je zdarma poskytován informační servis o využitelných slevách a výhodách v ČR i po celé Evropě.

Kosmetické studio - kosmetický salon, který používá na kosmetické ošetření kvalitní profesionální kosmetiku JANSSEN COSMETICS a dekorativní kosmetiku Malu Wilz. Dlouhodobé zvýraznění obočí, očních linek nebo rtů permanentním make-upem. Kosmetické služby, služby kosmetičky: - kosmetická péče o pleť včetně čištění - regenerace a masáže pleti a ...

Brněnský vyhledávač slev - slevy a slevové kupóny v Brně + tisíce akčních nabídek na pobyty, zboží a služby nejen z Brna.

Portál se slevami v oborech kosmetika, kadeřnictví, manikůra, solária.

Služby: - nabídka slev na zboží a služby - ubytování, domácnost, oblečení, dovolená....

Masáže, masáž šíje + záda, masáže nohou, celkové masáže, prodej dárkových poukazů, prodej esencí a dětských aroma - kamenů.

Společnost Edenred CZ – poskytovatel služeb pro firmy a veřejné instituce. Edenred CZ provozuje poukázkové systémy řešící řadu oblastí zaměstnaneckých benefitů a motivace. Mezi naše nejznámější poukázky patří stravenky Ticket Restaurant. Řada firem i veřejných institucí poskytuje svým zaměstnancům příspěvky na sportovní a kulturní ...

Systém zajištění stravování zaměstnanců prostřednictvím stravovacích poukázek na území ČR. Skupina EXIT GROUP existuje na bázi obchodní spolupráce významných českých a moravských firem působících na trhu stravovacích poukázek na území České republiky.

Pobočka. Dodávka: -stravenky EDENRED (stravenek) -zaměstnanecké benefity.

Praha, Brno, Ostrava a další města jich ukrývají stovky. Slevy na solárko. Slevy na jídlo.

Portál o saunování, kde najdete přehledně zařazené sauny a wellness podle krajů a okresů. Články o saunování, akce, slevy do saun. Navštivte člověčesaunujse a najděte si saunu ve svém okolí.

Slevový portál pro hromadné nakupování zaměřený na zájmy celé rodiny. Každý den jsou Vám k dispozici nové nabídky se slevou až 90%..

Zajištění společného stravování pro: - státní správa - školská zařízení - zdravotnictví - armáda ČR - nápravná zařízení.

Zážitky jako dárky pro Vaše blízké, zaměstnance nebo klienty. Vše v luxusní krabičce. Nabízíme zážitky jako např. Zorbing, Hummer, Vznášedlo, Pivní lázně, Let větroně, Thajské masáže a další. Vhodné jako vánoční dárky nebo svatební dary.