Využijte zaměstnanecké benefity ve formě poukazu na rekreaci, wellnes či dovolenou, nebo ve formě stravenek. Dárkové poukazy jsou skvělým způsobem, jak obdarovat Vaše známé - vyberte jim poukaz k nákupu oblečení a kosmetiky nebo zážitkové poukazy.

Server kolektivního nakupování nabízí hromadné slevy pro každý den. Slevové vouchery na: - restaurace - wellness - spa - masáže

Služby veřejného stravování WURST. Prodej a výkup stravenek EXIT GROUP. Nabízí stravovací služby a catering.

Slevy na vše, co se točí kolem dětského světa. Poctivě a čestně Vám nabízíme nápady, jak trávit čas s dětmi. Zaměřujeme se na rozvoj a výuku dětí i kopec zábavy. Vyjednáváme pro Vás zajímavé slevy na zboží pro děti, maminky i těhulky. Slevy od maminky. Slevín dětem. Slevové letáky.

Exit Group Hradec Králové Prodej, distribuce: -stravenky GASTRO. Služby veřejného stravování. Objednávky-mail: -objednavky@hc-gastro.cz. Pobočka: -Rychnov nad Kněžnou -Trutnov.

Prodej: -stravenky EXIT -kancelářské potřeby -tiskopisy. Služby: -kopírování. Sběrna zakázek pro tiskárnu.

Specializujeme se na netradiční dárky a zážitky. Originální dárky pro muže i ženy z oblasti: - sportu - relaxace - adrenalinu. V naší nabídce najdete thajské masáže, intenzivní kurzy, tandemový seskok a mnoho dalšího.

Oblastí, na kterou se specializujeme, je motivace zaměstnanců. Pro tuto oblast řízení společnost jsme vyvinuli unikátní metodiku obsahující: průzkumy motivace zaměstnanců a design programů pro zvýšení motivace a loajality zaměstnanců průzkumy, návrhy, implementace, komunikace a monitoring systémů zaměstnaneckých výhod (benefitů)

Portál hromadného nakupování. Denně nabízí až 90% slevy z oblastí wellness, cestování, restaurace, produktů.

Optimalizace osobních, rodinných financí. Poradenství pro firmu v oblasti poskytování benefitů pro zaměstnance.

Tisknislevu.cz - Nejlepší a největší slevy, akce a slevové kupony na jednom místě. Stačí si slevu vytisknout. Vybírejte z více jak 1000 exkluzivních slev a slevových kupónů. Snažíme se získávat co nejvíc možných slev, které firmy nabízejí. Naše služby jsou úplně zdarma, vyjma placených inzerátů, reklam nebo upřednostňovaných pozic.

Poskytujeme služby v oblasti odměňování, nastavení benefitů či bonusů, mapování prac.funkcí, talent management, hodnocení schopností - assessment, vytváření organizačních struktur. Pomůžeme Vám v řízení maticových organizací i při řešení fůzí a akvizic.

Pobočka. Prodej: - stravenky Ticket Restaurant a další - zaměstnanecké benefity.

SLUŽBY: - stravenky Ticket Restaurant - poukázky - zaměstnanecké benefity

Prodej: -stravenky SYAS - Exit Group