Potřebujete zajistit maximální bezpeční Vás, nebo Vašeho majetku? Bezpečnostní agentury nabízejí fyzickou ostrahu objektů, majetku a osob, detektivní činnost, převoz cenin a hotovosti, zabezpečení akcí, požární ochranu a pult centrální ochrany PCO.

B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Společnost B.D. SAFE z Kunovic poskytuje komplexní bezpečnostní služby ve Zlínském kraji. Zaměřuje se na několik klíčových oblastí - fyzickou ochranu objektů a osob a bezpečnostní služby na akcích všeho druhu. Naši profesionálové se postarají o ostrahu během koncertů, festivalů, výstav, konferencí, veletrhů, sportovních turnajů, firemních večírků ...
B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - ozbrojený doprovod.

Společnost Ravenell security, s.r.o. prezentuje nový, efektivní způsob ostrahy, založený především na kvalitním výběru a přípravě bezpečnostních pracovníků.

Služby: - vymáhání, správa pohledávek - detektivní služby.

Služby: - ostraha průmyslových objektů - fyzická ostraha stavenišť, stavebních strojů - řízení silničního provozu při opravách silnic - pořadatelská služba (fotbal).

Firma AVIAR cleaning company, s.r.o. je úklidovou firmou, která Vám zajistí kompletní průmyslové čištění hal, opláštění budov, strojů či klimatizací a to nejen v Šumperku, Zábřehu a Olomouci, ale po dohodě také v ostatních lokalitách České republiky. Také vám zajistíme pravidelné i jednorázové úklidy včetně parního čištění suchou párou. ...

Bezpečnostní služby - fyzická ostraha objektů - převoz cenin - pořádková služba pro města a obce - kurýrní služby, diskrétní přepravy osob a zásilek.

Detektivní kancelář: - vymáhání pohledávek - právní poradenství - detektivní činnost - ochrana osob - doprovod osob, vozů - prověření obchodních partnerů - katalogizace cenností.

Detektivní kancelář - nezávislé vyšetřování - vyšetřování trestné činnosti.

Bezpečnostní agentura ADAS - Josef Adamek poskytuje komplexní služby v oblasti zabezpečování ostrahy a ochrany majetku. Zaměřujeme se na fyzickou ostrahu objektů, zajišťování kulturních a společenských akcí, detektivní činnost či recepční a informační služby. Jsme firma s celorepublikovou i zahraniční působností. Naleznete nás v Ostravě na ulici ...

Služby: - odkup, vymáhání a správa pohledávek - exekuce - detektivní služby

Služby: - bezpečnostní poradenství - sledování osob - pátrnání po osobách, majetku - nezávislé vyšetřování.

Bezpečnostní agentura - zabezpečení všech typů soukromých i komerčních objektů v Plzni a okolí - provoz pultu centralizované ochrany (PCO) - zabezpečení a elektronická ostraha objektů, rodinných domů, chat a chalup - elektronické střežení objektů.

Služby - ostraha objektů - autodoprava - úklidové služby.

Chráněné pracovní dílny. - ůklidové služby - zpracování účetnictví a firemní personální agenda - ostraha osob a majetku.

Detektivní služba: -získávání informací o českých i zahraničních firmách -vymáhání pohledávek -pátrání po dlužnících, pohřešovaných osobách.

Bezpečnostní a úklidové služby - fyzická ostraha objektů - recepční služby - osobní ochrana - vymáhání pohledávek - úklid domácností, kanceláří i výrobních hal - mytí oken. Pobočka - adresa: Římská 45, 120 00 Praha 2 Vinohrady - B. Smetany 2578/11a, 370 01 České Budějovice.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha osob, majetku.

Společnost GLOBAL SECURITY s.r.o. se zabývá ostrahou a ochranou majetku a osob, instalacemi zabezpečovacích a kamerových systémů. Poskytuje komerční bezpečnostní služby pro podniky, organizace či instituce. Služby: -ostraha a ochrana majetku a osob -fyzická ostraha objektů a firem -Patrol systém - opakovaná kontrola střeženého místa ...

Družstvo invalidů, bývalá firma Minardinis. Zaměstnáváme více jak 50% zaměstnanců se zdravotním postižením - ZTP a ve všech kategoriích naší činnosti máme vytvořená chráněná pracovní místa. Služby: - úklidová služba, hlídání areálů - kontrola a balení výrobků, která dodávají přímo výrobci, např. TOKOZ, VEBA PLYN Milevsko - mytí osobních a ...

Služby: - bezpečnostní agentura - fyzická ostraha objektů - ochrana osob a majetku

Bezpečnostní služby - detektivní služby - ostraha majetku - kamerové systémy - IT služby - správa sítě a zabezpečení serverů - nákup, prodej nebo přeprava zbraní nebo střeliva.