Potřebujete zajistit maximální bezpeční Vás, nebo Vašeho majetku? Bezpečnostní agentury nabízejí fyzickou ostrahu objektů, majetku a osob, detektivní činnost, převoz cenin a hotovosti, zabezpečení akcí, požární ochranu a pult centrální ochrany PCO.

B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Společnost B.D. SAFE z Kunovic poskytuje komplexní bezpečnostní služby ve Zlínském kraji. Zaměřuje se na několik klíčových oblastí - fyzickou ochranu objektů a osob a bezpečnostní služby na akcích všeho druhu. Naši profesionálové se postarají o ostrahu během koncertů, festivalů, výstav, konferencí, veletrhů, sportovních turnajů, firemních večírků ...
B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
K+T služby: -úklidové služby, čištění koberců, mytí oken -kompletní úklidové služby -úklid kancelářských prostor -bezpečnostní služba, ostraha objektů -přeprava peněz a cenin.

Bezpečnostní agentura - fyzická ostraha objektů - ochrana osob - detektivní činnost - sledování vozidel - přeprava cenin.

Služby: - bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - stavební práce

Služby: - rekvalifikace strážný, detektiv koncipient - provádění zkoušek ověřujících odbornou způsobilost pro profesní kvalifikace strážný, detektiv koncipient - detektivní služby - vyhledávání odposlechů

Bezpečnostní analýzy firem, návrhy opatření k zamezení ztrát a krádeží. Výuka a výcvik ve střelbě se zbraní a strážníků Městské policie.

Bezpečnostní agentura - kompletní zajištění bezpečnosti na kulturních a společenských akcích - fyzická ostraha objektů.

Bezpečnostní služba: -ozbrojený doprovod -fyzická ostraha -psovodi -fyzická ostraha majetku a osob -PCO s výjezdovou jednotkou -kamerový systém s přenosem obrazu na dispečink PCO -převozy hotovostí -pořadatelská činnost.

Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Ostraha a ochrana majetku - stavby - podniky - sklady - obchody - administrativní a obytné budovy - osoby.

Bezpečností agentura: - fyzická ostraha - převozy cenin - zabezpečení veřejných akcí - elektronické střežení objektů

Soukromá bezpečnostní služba: - ostraha majetku a osob - detektivní služby - úklidové služby

Naše služby: - fyzická ostraha - pult centrální ochrany MS.

Detektivní a ochranné služby, převozy cenin. Ostraha osob.

Služby: -detektivní činnost -strážní služby

Ochrana objektů a osob. Detektivní a recepční služby. Montáže bezpečnostních a kamerových systémů.