Ekologické projekty zahrnují všechny projekty, které jsou šetrné k přírodě. Jedná se tedy o revitalizace parků, lesoparků, odstranění ekologické zátěže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a spoustu dalších projektů.

Poradenská a konzulační činnost v oblasti ochrany přírody

Služby: - expertní a poradenská činnost v oblasti prevence, ochrany a tvorby životního prostředí

Poradenství. PROJEKTOVÉ: -vyhledání dotačních a grantových titulů pro investice v ekologii, ŽP, odpadovém hospodářství EKONOMICKÉ OPTIMALIZACE ODPADOVÉHO A VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ: -studie sběru a svozu odpadů -provozní řády -školení a semináře -posudky a audity. -INTERNETOVÉ A INTRANETOVÉ APLIKACE: -odpady -voda -ovzduší ...

Služby: -bezpečnost práce -požární ochrana -nakládání s chemickými látkami -životní prostředí a ekologie

Poradenství v oblasti: - ekologie a BOZP.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - životní prostředí - školení BOZP a PO, poskytování první pomoci

Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a projekty v ochraně přírody a krajiny.

Dodávka, montáž - solární systémy - tepelná čerpadla. Řemesla, služby, revize - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topo plyn.

Česko-bulharská obchodní společnost. Studie, plány, projekce, tvorba, ochrana: -pro krajinu a vesnici. Organizace: -výchovně-vzdělávací akce. Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Ekonomické a organizační poradenství: -v oboru komplexního využívání, ochrany a tvorby venkovské krajiny. Projekce: -v investiční výstavbě.

Poradenství v oblasti životní prostředí

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Společnost nabízí poradenské služby při: - instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie - změnách zdrojů vytápění - zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření - energetických studií.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Zpracování rozptylových studií a odborných posudků zdrojů znečišťování ovzduší.

Provádíme kompletní instalatérské a topenářské práce. Dále montáže tepelných čerpadel, solárních systémů či výrobu plastových nádrží.

Služby: - hydrogeologické práce - geogetické práce - posuzování vlivů na životní prostředí - ekologické audity

Naše firma SMP CZ, a.s. se sídlem v Praze 8 se zabývá komplexními službami v oblasti výstavby a rekonstrukce mostů. SMP CZ je organizována v oborově profilovaných divizích staveb: - dopravní - vodohospodářské - průmyslové - specializace. Dopravní stavby: - montované a monolitické předpjaté mosty - spřažené mosty - zavěšené ...

Služby: -ochrana přírody -ekologická výchova -vzdělávání

Poskytuje - ekonomické poradenství - organizační poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence.

Projektování, dodávka, montáž a servis systémů alternativních zdrojů energie.

Poradenství v oblasti životního prostředí - provádění ekologických auditů - komplexní poradenské služby v odpadovém hospodářství.

Sdružení osob a organizací, informační podpora v oblasti průmyslové ekologie, chemické legislativy, norem rodiny ISO 14001.

Vývoj, výroba, realizace: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperace tepla -nízkoenergetické domy -řídící a regulační systémy -kotle na metrové palivové dřevo -vzduchotechnika -předávací akumulační stanice tepla.