Ekologické projekty zahrnují všechny projekty, které jsou šetrné k přírodě. Jedná se tedy o revitalizace parků, lesoparků, odstranění ekologické zátěže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a spoustu dalších projektů.

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - elektrokotle - komponenty pro podlahové vytápění

Úprava pitné a užitkové vody: -dezinfekce vody UV zářením -změkčování vody -filtrace vody -odstraňování železa a manganu z vody -úprava vody v bazénech. -poradenství v oblasti úpravy vody.

Technické informace a projekty: Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků ...

Rekultivace starých ekologických zátěží. Sanační technologie. Odpadové hospodářství. Příprava žádostí o dotaci.

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - sanitární technika.

Energetický specialista. Hlavním předmětem činnosti je energetická náročnost a kvalita budov ve všech fázích životního cyklu, do kterého dále patří: Návrh a optimalizace energetických systémů budovy; Energetický audit; Energetický posudek; Energetická studie; Stavebně technický průzkum nemovitosti; Zpracování podkladů pro dotační programy; ...

Účelově založená společnost pro přípravu a realizaci investičního záměru na výstavbu nového papírenského závodu vyrábějícího na bázi 100 % recyklace sběrového papíru materiály pro výrobu vlnité lepenky. Součástí investice je vlastní vodní hospodářství a energetický kogenerační zdroj na biomasu. Celková investice v hodnotě cca 6, 7 mld. Kč při ...

Firma zajišťuje administrativou dotací na zelenou infrastrukturu a včetně komplexní projekční činnost. Stavebníkům poskytujeme odbornou digitální a technologickou podporu. Provozujeme moderní nahrávací studio pro virtuální vzdělávání a online streaming webminářů.

M-SOLAR.TOP, s.r.o. provádí instalace: - solárních systémů, rozvodů vody a sanity, topných systémů, podlahového vytápění, tepelných čerpadel, krbových kamen, kotlů na peletky. Prodej: - slunečních kolektorů a solárních panelů a komponentů.

Polygrafická firma APPK, s.r.o. zajišťuje sítotisk a tisk grafických efektů, potisk glitterů, reliéfní tisky, tisk ochrannou barvou (viditelné pod UV světlem), tisk luminiscenční barvou, tisk termobarvou, tisk metalickými barvami. APPK práce pro ekologii. Inženýrská a projekční činnost, technické práce.

Fotovoltaické elektrárny Hybridní měniče napětí Solární elektrárny Fotovoltaické panely Hybridní fotovoltaické elektrárny Ostrovní systémy Solární záložní zdroje Solární FV systémy s akumulací

Služby - poradenství v oblasti odpadních vod.

Poradenská společnost - služby v oblasti obalového a odpadového hospodářství - poradenství v souvisloti s nakládáním s odpady a s obaly.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - počítačové služby (správa počítačových sítí, údržba a servis pracovních stanic a serverů, odstranění virů....atd.) - podniková ekologie

Konzultace, poradenství, projekční činnost (studie, zadání, prováděcí projekty): -ochrana životního prostředí -odpady (využití, likvidace) -rekultivace starých zátěží.

Fabec, s.r.o. zabezpečuje: poradenskou činnost, skladování a zpracování odpadů.

ECO - BUILDING BRNO s.r.o. vyrábí a prodává: -zařízení na zpracování energetických odpadů a druhotných surovin do formy ekologicky nezávadných materiálů.

RAVO Trade EKO, s.r.o. jako velkoobchod světelné techniky, poskytování konzultační činnosti v oblasti legislativy životního prostředí.

ABIAN s.r.o. zajišťuje stavební činnost, dodávku, prodej: -čistírny odpadních vod 2-2000 EO -anaerobní čistírny vod -lapače tuku a olejů -odlučovače ropných látek -čerpací stanice odpadních vod -nádrže, vodoměrné šachty -segmentové krytí nádrží -bazény (homogenní polypropylen) -bazénová chemie -chemie -biopreparáty.

Axiom Power s.r.o. je dodavatel moderních technologií pro výrobu elektřiny z obnovitelných zdrojů. Pro naše zákazníky zajišťujeme dotace z různých dotačních titulů. Provádíme instalace solárních panelů na rodinných domech i firemních objektech vč. bateriových úložišť. Každou zakázku řešíme individuálně. Můžeme vyřídit dotaci pro rodinné ...

Úprava vody pro: -vytápění, chlazení -průmyslové technologie -gastronomii a domácnost Vodní filtry, filtrace vody.

Holistic Solutions s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti udržitelného rozvoje, zemědělství a ochrany životního prostředí.

Katalytické systémy, tehnologie pro ochranu ovzduší. Měření - emise, imise. Rozbory: - zeminy, voda, odpad.