Ekologické projekty zahrnují všechny projekty, které jsou šetrné k přírodě. Jedná se tedy o revitalizace parků, lesoparků, odstranění ekologické zátěže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a spoustu dalších projektů.

Služby - poradenství v oblasti odpadních vod.

Poradenská společnost - služby v oblasti obalového a odpadového hospodářství - poradenství v souvisloti s nakládáním s odpady a s obaly.

Konzultace, poradenství, projekční činnost (studie, zadání, prováděcí projekty): -ochrana životního prostředí -odpady (využití, likvidace) -rekultivace starých zátěží.

Fabec, s.r.o. zabezpečuje: poradenskou činnost, skladování a zpracování odpadů.

ECO - BUILDING BRNO s.r.o. vyrábí a prodává: -zařízení na zpracování energetických odpadů a druhotných surovin do formy ekologicky nezávadných materiálů.

RAVO Trade EKO, s.r.o. jako velkoobchod světelné techniky, poskytování konzultační činnosti v oblasti legislativy životního prostředí.

ABIAN s.r.o. zajišťuje stavební činnost, dodávku, prodej: -čistírny odpadních vod 2-2000 EO -anaerobní čistírny vod -lapače tuku a olejů -odlučovače ropných látek -čerpací stanice odpadních vod -nádrže, vodoměrné šachty -segmentové krytí nádrží -bazény (homogenní polypropylen) -bazénová chemie -chemie -biopreparáty.

Úprava vody pro: -vytápění, chlazení -průmyslové technologie -gastronomii a domácnost Vodní filtry, filtrace vody.

Holistic Solutions s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti udržitelného rozvoje, zemědělství a ochrany životního prostředí.

AISECO s.r.o. provádí dodávky, montáž, servis: - klimatizace a chlazení - vzduchotechnika a ventilace budov - solární systémy, tepelná čerpadla Komplexní služby od poradenství, projekční činnosti, dodávek a montáže až po záruční a pozáruční servis.

Společnost Bc engineering s.r.o. je českou společností, která se na našem trhu objevila v roce 2005 a zařadila se tak mezi jednu z prvních společností v České republice, zaměřujících se na fotovoltaiku. K našim hlavním činnostem paří návrhy, výroba a montáže fotovoltaických solárních elektráren na klíč. Fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy ...

Společnost SITA CZ završila proces sjednocení pod značku globální skupiny SUEZ a dále vystupujeme pod novým obchodním názvem SUEZ Využití zdrojů a.s. Tato změna se týká také naší dceřiné společnosti SUEZ Facility a.s. Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti recyklace, využívání a odstraňování odpadů. V oblasti odpadového ...

Společnost SITA CZ završila proces sjednocení pod značku globální skupiny SUEZ a dále vystupujeme pod novým obchodním názvem SUEZ Využití zdrojů a.s. Tato změna se týká také naší dceřiné společnosti SUEZ Facility a.s. Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti recyklace, využívání a odstraňování odpadů. V oblasti odpadového ...

Firma Jaroslav Zvědělík se sídlem v Hodoníně se zabývá prodejem produktů v oblasti vytápění a úspor energií. Nabízíme také montáž a servis, vč. poradenství. Naše firma nabízí také poradenství, prodej, montáž a servis solárních systémů: - solární systémy pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) - solární systémy pro ohřev TUV a ohřev bazénové ...

Společnost DAMARIS SOLUTIONS .s.r.o. z Brna pomáhá realizovat nejrůznější firemní záměry. Analyzuje situaci a navrhne řešení, vše posoudí dle platných legislativ, připraví veškeré podklady, naleznete vhodného dodavatele a pomůže s řízením konkrétního projektu.

Odborné služby v oblasti životního prostředí zaměřené zejména na oblast ochrany přírody, ochrany vod a vodního hospodářství. Posuzovaní vlivu staveb na životní prostředí.

Voda Topení Plyn Solární systémy Tepelná čerpadla

Jsme nezávislou a expertní firmou, která poskytuje komplexní služby v oblasti ekologie, odborné poradenství a služby v oblasti ochrany životního prostředí. Zaměřujeme se zejména na odpady a odpadové hospodářství, chemické látky a přípravky, ovzduší a také vodní hospodářství. Dále naše služby zahrnují zpracování interních směrnic, ...

Činnost: - poradenské a konzultační služby v oblasti životního prostředí.

Společnost AQ-Service, s.r.o. nabízí svým zákazníkům technické poradenství v oblasti životního prostředí. Naše široké portfolio služeb zahrnuje rutinní odběr vzorků biologických složek pro sledování a hodnocení ekologického stavu vod, zpracování vzorků, hodnocení ekologického stavu vod, testování, měření a analýzy, vývoj a výzkum v oblasti ...

Ing. Jaromír Pokoj poskytuje poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a ekologie. Zabýváme se ekologickým poradenstvím a analýzou v posuzování vlivů na životní prostředí. Působíme také v oblasti nakládání s chemickými látkami a bezpečností práce.

Společnost SOLAR GLOBAL a.s. je finanční skupina specializující se na investice do obnovitelných zdrojů energie. Projekt, výstavba, systémová integrace, příprava, realizace a provoz FVE. FVE - fotovoltaická elektrárna pro investory i obce.

Ochrana životního prostředí, přírody, krajiny

Společnost ENVI-AQUA, s.r.o. se soustřední na inženýrskou činnost a poradenství v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství. Zajistíme komplexní řešení daného problému od prevence, kontroly až po realizaci opatření. Naši kancelář najdete v Brně na ulici Blatného. Naše služby: - hydrogeologické, geologické průzkumy - ...

Rodinná společnost GreenTop s.r.o., sídlící v Brně, se zabývá výhradně tvorbou extenzivních zelených střech. Díky mnohaletým zkušenostem ve stavebnictví při výstavbě nejen nových, ale také rekonstrukcí starších objektů Vám nabízíme komplexní služby tohoto odvětví. Naší předností je především spolehlivost a pečlivost a cílem společnosti jsou zelené ...