Ekologické projekty zahrnují všechny projekty, které jsou šetrné k přírodě. Jedná se tedy o revitalizace parků, lesoparků, odstranění ekologické zátěže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a spoustu dalších projektů.

Poradenství - životní prostředí odpadové a vodní hospodářství, ochrana ovzduší

Dodávka, plánování, montáž financování: - fotovoltaické moduly, střídače, konstrukce - solární balíčky s možností vlastní montáže - ostrovní systémy

Výroba, dodávky, montáž: -energetické a vodárenské zařízení.

Poradenství pro ochranu životního prostředí - vzorkování a monitorování podzemních vod Dodávka - zařízení pro monitorování procesů ve vodárenství - průtokoměry pro odpadní vody

STAVOPROGRES BRNO, spol. s r.o. V úpadku V konkursu Stavební firma: -stavby bytové -stavby občanské vybavenosti -stavby průmyslové -stavby ekologické -rekonstrukce stávajících objektů a fasád -projektová a inženýrská činnost -prodej stavebního materiálu.

Energetické audity, posudky, koncepce a studie rozsáhlých nebo náročných energetických hospodářství a zdrojů, včetně obnovitelných. Implementace normy ISO 50001 Systémy managementu hospodaření s energií.

Ochrana přírody a krajiny Zahradní a krajinná architektura Lesnictví

Služby: -hydrogeologický průzkum -znalecké posudky životního prostředí -sanace ekologických zátěží -ochrana podzemních vod.

Realizace, dovoz, montáž, velkoobchod: -solární elektrárna na klíč -fotovoltaický panel (fotovoltaické panely), střídač (střídače), konstrukce -montáž FV elektráren (FV elektrárna) -fotovoltaika -solární elektrárny -LED osvětlení (žárovky, pásky, drody).

-Činnost technických poradců v oblasti energetiky

Zahájeno insolvenční řízení Činnost: Alternativní zdroje energie: - solární energie - tepelná čerpadla - energie z biomasy Energetika, vytápění: - energetické audity - kotelny, předávací a výměníkové stanice (teplá voda, horká voda, pára) - plynofikace průmyslových závodů (decentralizace topných zdrojů) - moderní způsoby vytápění ...