Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Služby: Výkup a zpracování kovového odpadu: - výkup nového výrobního kovového odpadu od průmyslových podniků - výkup ocelového šrotu a neželezných kovů - zpracování kovového odpadu dle požadavku zákazníka - zajištění přistavení kontejnerů do areálu zákazníka včetně odvozu/výměny kontejnerů dle potřeby zákazníka - zajištění ...

Společnost Tramon, s.r.o. zajišťuje recyklaci odpadů, pronájem kontejnerů a možnost odvozu odpadu.

Kovošrot - výkup sběrných surovin - prodej kovových profilů - sádrokartonové profily

Provádí: - nakládání s odpady - prodej sběrných nádob - poradenství v oblasti nakládání s odpady

Nakládání s odpady. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo - autobaterie - plastové folie Úřední skartace dokladů. Nakládka a odvoz odpadů vlastní technikou. Výkup ovoce.

Zpracování: -kovový odpad a železný šrot. - přistavení kontejneru zdarma - platba složenkou a bankovním převodem

Firma Ostravské Rekultivace, s.r.o. řeší ve spolupráci se státním podnikem jednu z největších ekologických zátěží ostravského regionu, hořící Heřmanickou haldu.

Společnost NIMETAL, spol. s r.o. se zabývá likvidací niklokadmiových a nikloželezných průmyslových akumulátorů a legovaných kovových odpadů s obsahem niklu, chromu, molybdenu a kobaltu. Provozujeme vlastní kontejnerovou dopravu, na Vaše přání zajistíme přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu. Spolupracuje se světovými výrobci Ni Cd a Ni Fe ...

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -inženýrské sítě -komunikace -odstavné plochy -občanské stavby -rekultivace -zemní a výkopové práce: -čištění toků -výstavba a údržba rybníků -vodohospodářské stavby -rekultivace skládek.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Skládka: -průmyslový odpad (odpad průmyslového charakteru, který produkují průmyslové podniky a živnostníci v okolí).

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Zpracování, prodej, sběr, výkup, třídění: - ocelový a litinový, kovový odpad - kovošrot. Provozovna: - Orlovská 125, Ostrava - Heřmanice (podjezd na Heřmanický rybník)

Poskytování služeb zemědělskými stroji: - příprava půdy - ochrana rostlin a hnojení - sklizňové práce. Živočišná výroba: - produkce: - mléko - vepřové maso - hovězí maso. Rostlinná výroba: - produkce: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - mák - řepka. Malosériová výroba: - krabice - tvarové ...

Technické služby Moravská Třebová s.r.o. zajišťuje nejen odpadové hospodářství- svoz popelnic a likvidaci odpadu, ale také technické a komunální služby. Je také provozovatelem aquaparku a zimního stadionu. Stará se také o provoz městského hřbitova.

Česká společnost HULMAN - kovošrot s.r.o. se zabývá výkupem, zpracováním a prodejem železného a kovového odpadu. Sídlo firmy se nachází v Pohořelicích, dále také provozujeme pobočky v Moravském Krumlově a Brně - Chrlicích.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se postará o vaše potrubní a kanalizační systémy, neváhejte a obraťte se na společnost Antonín Bláha. Máme dlouholeté zkušenosti a nabízíme vysokou kvalitu služeb v oblasti čištění a desinfekce potrubí, kanalizací, dešťových a okapových obvodů a říms. Používáme moderní technologie a ...

Služby: - převoz, třídění, lisování a zpracování veškerých recyklovatelných surovin.

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

HANTÁLY a.s. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Svoz odpadů, skládkování odpadů, separace odpadu, drcení suti, sběrný dvůr, zametání, kompostárna. Silniční motorová doprava nákladní. Kontejnerová doprava a pronájem kontejnerů v okresech Břeclav, Hodonín, Hustopeče u Brna Nakládání a svoz odpadu a likvidace komunálního ...

Služby: - svoz, likvidace odpadů - výkup odpadu - autovrakoviště

Odpadové hospodářství: - čištění kanalizací - práce sacím bagrem - ekologické zneškodňování odpadů - čištění nádrží a jímek - sběr a odvoz nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - revize a monitoring kanalizací.

Komplexní převzetí odpadové hospodářství. Poradenství v oblasti ekologie. Evidence odpady: -komunální odpad -ostatní a nebezpečný odhad. -pronájem kontejnerů. Demolice objektů, demoliční práce.