Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Činnost: - nákladní autodoprava - odvoz odpadních vod a fekálních odpadů

Služby: - odvoz a likvidaci fekálií a odpadních vod - vývoz septiky, žumpy a čističky odpadních - odvoz stavebního odpadu a suti - čistící vůz - čištění a údržba pozemních komunikací - zemní a výkopové práce

Prodej - vodo topo - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Plynařské práce. Čištění - kanalizační potrubí vysokoltlakým strojem.

Prodej a montáž bazénů. Nabízíme bazénovou chemii. Věnujeme se čištění nádrží na ropné produkty.

Nakládání s odpady. Služby: - úklid vnitřních a vekovních prostor průmyslových objektů - poradenství v oblasti odpadu - přeprava nebezpečných odpadů - pronájem kontejnerů - třídění odpadu.

Naše služby: - odpadové hospodářství - dětská hřiště na klíč.

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Technické služby. Služby: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz a přistavování velkoobjemové kontejnery - čištění a údržba zeleně - čištění a údržba komunikací a chodníků.

Odvoz odpadů Doprava, písek, štěrk.

Služby: - autodoprava - odvoz fekálií - zemní práce - vyklízení bytů, sklepů, půd

Naše firma nabízí odvoz odpadních vod v Praze. Rychle - Spolehlivě - Výhodně. Vyvážíme: - jímky - žumpy - septiky - mobilní WC.

Zpracování, třídění: -kovový odpad. Průmyslová zóna Ovčáry.

Výkup a prodej odpadů mědi, niklu, slitin, hliníku a nerez oceli. Zajistíme odvoz odpadků po celé ČR, přistavíme kontejner a jednotlivé druhy šrotu třídíme.

Služby: -svoz komunálního odpadu -komunikace -separační dvůr -veřejné osvětlení -veřejná zeleň.

Sběr a zpracování železných odpadů.

Technologie úpravy nerostných surovin: - uhlí - komunální odpad.

Sběr, výkup, zpracování: -hliníkový odpad všech druhů

Rizikové analýzy, studie proveditelnosti staré ekologické zátěže - hodnocení nebezpečných vlastností odpadů - zajištění náležitostí z hlediska zákona o ekologické ujmě - poradenská činnostzpracování - oznámení a posudky dle 100/2001 Sb. - vlivy záměru na životní prostředí - odborné posudky dle zákona o ovzduší ...

Kovošrot Výkup druhotných surovin Nakládání s odpady Likvidace autovraků. Provozovna Hořovice: Pod Nádražím 1422 tel. 3114952;731490517

Zemní práce se stavebními stroji. Silniční motorová doprava nákladní. Úprava nerostů a dobývání rašeliny a bahna. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Zámečnictví. Zemědělská výroba. Opravy silničních vozidel. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Poskytování služeb ...

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.

Služby: - elektromontáže - bytové a průmyslové instalace - počítačové sítě - hromosvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize Zemní a výkopové práce. Odvoz odpadu: - sutě, sutí - hlína - listí, větve Skládka.

Technické služby: -správa městského hřbitova -autodoprava -odvoz fekálií -zemní práce -pronájem, půjčování -vysokozdvižná plošina -veřejné osvětlení -posypová služba a obalovny.