Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Zemní a výkopové práce. Přistavení a pronájem kontejnerů. Přepravy materiálů.

Autodoprava: - odvoz splaškové vody.

Zpracováním tříděného komunálního a živnostenského odpadu. Výroba a prodej pěnového skla Refaglass.

Zajišťování veřejně prospěšných služeb.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Provoz sběrného dvora. Skladování a likvidace nebezpečného odpadu.

Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.

Služby: - strojní čištění odpadů a kanalizací včetně kamerových prohlídek.

Služby: -recyklace nekovového odpadu -nakládání s odpady včetně nebezpečných -specializace na stavební odpady -provoz vlastní skládky.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy: -pracovní stroje. Práce: -truhlářské -zednické. Doprava: -nákladní. Poskytování služeb: -pro zemědělství -pro zahradnictví.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Skládka komunálních odpadů kategorie O. Pro firmy a pro občany. Možnost zajistit odvoz odpadu kontejnery od 1 m/3 do 7 m/3 Provozní doba: - po-pá: 7.30 - 17.00 - so: 9.00 - 12.00 Orientační základní ceny za ukládku nejběžnějších odpadů za 1 tunu - komunální odpad 725 Kč - biologický odpad 450 Kč K uvedeným cenám se ...

Přeprava, rekultivace, sanace: - nakládání s odpady a nebezpečnými látkami

Sběrné suroviny. Služby: -výkup, svoz a zpracování kovových odpadů -likvidace kovových konstrukcí, strojů, technologických zařízení, autovraků. - ekologická likvidace autovraků

Technické služby: - nákladní automobilová doprava, - odvoz a likvidace odpadu, - zhotovování domovních přípojek vody.

Technické služby. -údržba veřejné zeleně. -čištění města, komunikací, chodníků. -svoz komunálního odpadu.

Montáže i opravy topení, voda, plyn Strojní čištění kanalizace Opravy a výměny topidel waw, karem a sporáků Výměny kotlů, bojlerů, sanitárního vybavení Drobné instalatérské práce Tlakové zkoušky potrubí

Nákup, sběr, úprava: -kovové odpady z neželezných kovů.

Zajištění likvidace stavebních a jiných odpadů. Bezplatný pronájem kontejnerů na stavby. Zemní práce, terénní úpravy a demolice budov. Prodej sypkých materiálů (štěrk, písek, zemina) a recyklátů. Autodoprava kontejnerová. Nakládání s odpady: - sběr, třídění, svoz a přeprava odpadů do místa zneškodnění či dalšího využití. Zemní ...

Odvoz: - fekálie - žumpy - čističky. Likvidace odpadních vod.

Nákup, zpracování, prodej: -kovový odpad. Kovošrot: -likvidace ocelových konstrukcí -ekologická likvidace autovraků. Prodej: -technické plyny firmy LINDE TECHNOPLYN, a.s. Pronájem: -kryté a volné skladové plochy -železniční vlečka -zdvihací a manipulační mechanizmy -volné pozemky pro výstavbu průmyslových provozů.

Výkup: - kovový odpad - barevné kovy.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.