Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Společnost SUAS Recyklační s.r.o. provozuje skládku komunálního odpadu v blízkosti obce Vřesová. Zabýváme se přepravou a likvidací odpadů, včetně nebezpečných odpadů. Odstraňujeme komunální odpad, průmyslový odpad, stavební odpady, odpady azbestu. Půjčujeme velkoobjemové kontejnery. Patříme k největším skládkám v Karlovarském kraji. Skládka ...

Firma DESTRO se zabývá prodejem drceného kameniva a sypkých stavebních materiálů. Vyrábíme a dodáváme struskové drcené kamenivo, směs strusky, cihel a betonu. Prodáváme betonové, cihlové recykláty, které jsou vhodné pro zásyp do spár zámkové dlažby. V nabídce máme také několik druhů písků a další sypké materiály. V rámci služeb, které ...

Kompletní služby vč. poradenství: -čistící a úklidové vč. dodávky hygienických materiálů a zásobníků -denní udržovácí a speciální úklid -mytí oken -poskytování náhradního plnění Čištění: -koberce -parkety -interiéry automobilů, vozidel -všech druhů tvrdých podlah. Výškové práce: -mytí oken a fasád -instalace zábran pro ...

V+V SLUŽBY, s.r.o. zajišťuje ekologickou likvidaci sypkých materiálů.

Electronic Waste Recycling s.r.o. zabezpečuje výkup a likvidaci odpadu.

EKOTEX spol. s r.o. navazuje na dlouholetou tradici v zušlechťování textilních surovin a výrobu. Firma je certifikována dle norem ČSN EN ISO 9001 a dle ekologického řízení firmy dle ČSN EN ISO 14001. Zušlechťování textilní materiály: -třídění: textilní odpady -recyklace: neimpregnované technické textilie -zušlechťování: rozvolňování textilních ...

Tienda Group s.r.o. je společností zabývajícími se bouracími pracemi, likvidacemi, vyklízením, dovozem nábytku a materiálu. Také provozuje eshop, kde prodávají příslušenstvím ke kočárku, od koleček, přes náhradní duše, nánožníky apod.

Čištění a likvidace odpadů. Oprava kanalizace. Vodní hospodářství. Kontejnerová doprava.

ELTA RECYCLING s.r.o. je likvidace, sběrna odpadů.

PASPOL s.r.o. provozuje recyklace: -barevné kovy -kabely a elektromotory -transformátory -železné a neželezné kovy -demolice.

Pobočka. Velkoobchod, výkup, zpracování, recyklace, sběr: - železný a neželezný kovový odpad - autovraky - likvidace - železniční vozy.

Pobočka. Velkoobchod, výkup, zpracování, recyklace, sběr: - železný a neželezný kovový odpad - autovraky - likvidace - železniční vozy.

Služby: - filtrace olejů - odstraňování vody z oleje - diagnostika čistoty olejů.

Pobočka. Velkoobchod, výkup, zpracování, recyklace, sběr: - železný a neželezný kovový odpad - autovraky - likvidace - železniční vozy.

Výroba: - magnetické obvody určené pro konstrukci, stavbu elektrických strojů. Zpracování (recyklace) kovového odpadu. Velkoobchod, prodej: - hutní (hutnický) materiál - ocelová kulatina - podélné dělení ocelové pásky Ubytovací služby.

Provádíme: - výstavbu, rekonstrukce a opravy inženýrských sítí (vodovody, kanalizace, plynovody) - zemní i výkopové práce - demolice a likvidace staveb - odstranění staveb (hydraulické demoličními kleštěmi; sbíjení hydraulickým kladivem) - recyklace stavební suti a odpadů (drcení i třídění betonu, živice, cihly) - prodej ...

Výroba: -topný olej TOPEX. Služby: -likvidace odpadních minerálních olejů. -výkup upotřebené minerální oleje.

Společnost MBBL, s.r.o. zpracovává a vykupuje kovový odpad a papír, provádí likvidaci autovraků, zajišťuje také vlastní přepravu materiálu a strojů. Dále poskytnou také kontejner dle váhy a objemu materiálu. Pro snazší manipulaci zapůjčí auto s hydraulickou rukou.

Kovošrot. Zpracování odpadu. Likvidace kabelů.

Ekologické služby. Servis, údržba: - čerpací stanice - jímky a odlučovače.. Služby: - nakládání s nebezpečnými odpady - sanační práce ropných úložišť - likvidace vadných nebo odstavených nádrží.

Topenářské a vodoinstalatérské práce. Čištění potrubí a kanalizace. Čerpání žump a septiků vč. likvidace odpadů. Stavební a havarijní opravy kanalizace. Revize, zkouška těsnosti a monitorování kanalizací.

Recyklace nekovového odpadu. Laboratorní rozbory, anylýzy: - zjišťování škodlivin v ovzduší - rozbory odpadů a vody.

Chcete řádně a hlavně ekologicky zlikvidovat Vaše vozidlo? Potom se neváhejte obrátit na nás. Naše společnost Zlatý Chmel invest s.r.o. se zaměřuje na ekologickou likvidaci všech vozidel, které se účastní silniční dopravy. Provozujeme vlastní autovrakoviště a námi prováděné ekologické likvidace starých vozidel a vraků jsou šetrné k životnímu ...

Sběr a výkup kovových odpadů. Zpracování, recyklace: - ocelový šrot - barevné a vzácné kovy - kabely, vysokonapěťové vedení - elektrošrot, počítačový šrot - olověné akumulátory a baterie - elektronický šrot - katalyzátory Likvidace strojního zařízení, konstrukčních celků.

Výkup surovin - likvidace odpadů pro kraj Praha, Středočeský kraj. Recyklace a likvidace odpadů, sběr a výkup odpadů: Výkup kabelů, železa, litiny, barevných kovů (měď, mosaz, bronz, hliník, zinek, aj.), olověných baterií, papíru, likvidace odpadů (skla, suti, demoličních odpadů, objemného aj.), zpracování plastů, dřeva, zeminy atd., svářečské ...