Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Služby: -likvidace vyřazených autovraků -likvidace ocelových konstrukcí včetně neželezných materiálů -sběrné suroviny. Výkup, odvoz a prodej: -kovový odpad -neželezné kovy -elektrické motory -kabely.

Výkup a sběr druhotných surovin: -kovových odpadů -elektrických kabelů a příslušenství Ekologická likvidace, demontáž: -kotelen a tepláren -el. kabelů a příslušenství -konstrukcí -strojních provozů. -nádrží i na ropné produkty, -zajištujeme čištění a odvýbušnění nádrží -vše včetně dokladů o ekologické likvidaci -pomoc ...

Zajistíme Vám ekologickou likvidaci autovraku a ekologickou likvidaci havarovaného vozidla. Dále zajistíme odvoz Vašeho autovraku zdarma.

Zpracování odpadů drtičem: - drcení plastů - pařezů - stratných palet - železničních pražců - papíru - pneumatik - redukce objemu skládek a komunálního - odpadu. Služby: - likvidace odpadů - zpracování dřeva - alternativní zdroje energie. Výroba: - energetické štěpky. Kanceláře: 391 65 Bechyně, ul. Písecká ...

Nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů cisternovými vozidly - do 3, 5t Likvidace - odpady Obchodní činnost Demolice Drobné zemní práce a terénní úpravy - stroje UNC 060, smykový nakladač, TATRA T815 Přípravy staveb

Specializovaná firma na kanalizaci a likvidaci odpadů.

Služby: -převzetí a úprava kalů kontaminovaných TK, NEL, PAU a zemin -výroba certifikovaných rekultivovaných materiálů -sanace starých ekologických zátěží a rekultivace skládek -odstraňování odpadu -zpracování návrhu technologie na úpravu a následná využití.

Průmyslové čištění odpadních vod a kapalných odpadů Sanace - staré ekologické zátěže

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

ASTON – služby v ekologii – Svoz odpadů a recyklace suti. Zajistíme pro vás odvoz a likvidaci odpadů včetně svozu a recyklace suti i nebezpečného odpadu. Provádíme rovněž tlakové čištění kanalizací. Pronajímáme kontejnery a dodáváme sběrové nádoby.

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...

Služby v oblasti ekologie: -zajištění komplexního nakládání s odpady v souladu s ustanoveními zákona o odpadech a navazujících právních předpisů -nakládání s odpady -recyklace a likvidace odpadů -sběr a výkup odpadů -školení o chemických látkách.

Služby: -pokrývačské práce -klempířství -tesařská výroba -demolice a zemní práce -silniční nákladní doprava -pneuservis -prodej pneumatik -likvidace odpadu -odvoz suti.

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Likvidace odpadů: -gastro provozy -domácnosti.

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Služby: -zneškodňování a recyklace průmyslových odpadů -ekologické audity -projekty a realizace sanačních a dekontaminačních prací -chemické, fyzikální a ekotoxikologické analýzy -doprava odpadů a jiných nebezpečných látek -projekční práce -skládky -ekologické stavby.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Výkup, odvoz, úprava, prodej: -kovový odpad -hutní materiál. Výkup: -železo -ocel -legované odpady -litiny -barevné kovy. Výkup a likvidace: -autovraky. Kovobazar, prodej: -užitkový materiál -130 00Praha 3 -Husitská 5.

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

Služby: -recyklace odpadů, skládek -třídění a zpracování plastů -sběr a zneškodňování průmyslových odpadů -likvidace odpadů -komplexní služby v nakládání s odpady.

Výkup: -kovový odpad -spalovací a elektrické motory -převodovky, katalizátory, konektory -likvidace vraků.

Služby: -skladování odpadů -likvidace odpadů -dotřiďování odpadů. Skládka: -Smrkovice – Vydlaby 175 -tel. 382261382 Okolí Písek, Strakonice.

Výkup, úprava: -druhotné suroviny -papír, kovy. Služby: -doprava druhotných urovin -likvidace olověných akumulátorů. Prodej: -druhotné suroviny -užitkový materiál.

Středisko stavební výroby: - rekonstrukce a výstavba komunikací - výstavba kanalizací, vodovodů a ČOV - výstavba a rekonstrukce mostů Středisko oprav komunikací: - pokládka asfaltových směsí - vodorovné a svislé dopravní značení - svodidlové systémy - frézování trhlin a opravy spár v komunikacích - strojní dosýpání krajnic - ...