Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Likvidace nebezpečných odpadu Nabízíme komplexní řešení pro vaši ordinaci, středisko či jiné zdravotnické zařízení. Likvidaci zdravotnického odpadu provedeme buď jednorázově dle objednávky, nebo na základě smluvního vztahu s objednatelem. Náš moderní bezpečnostní systém pro manipulaci likvidaci ambulantních odpadů splňuje přísné normy. Přepravu ...

Výkup, sběr, sběrna, recyklace, zpracování: - druhotné suroviny - odpady - kovové, papír, plasty, sklo.

Likvidace odpadních vod ze septiků. Odvoz odpadních vod.

Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Realizace: - dopravní stavby. Obalovna živičných směsí. Pokládání krytů vozovek. Oprava a údržba komunikací: - recyklace vozovek za studena. Recyklační dvůr stavební suti.

Sběr, výkup: - elektroodpad - odpadní elektrická a elektronická zařízení. Zpracování a předúpravy odpadů se základním zaměřením na desky plošných spojů. Provozovna: - Průmyslová 922/7, Bolatice.

Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.

Autovrakoviště. Ekologická likvidace: - nákladní a osobní automobily, autovraky. Vystavíme protokol o ekologické likvidaci. Zajišťujeme odtah nepojízdného vozu. Výkup: - nákladní vozidla k likvidaci Prodej: - díly z autovraků, použité náhradní autodíly. Výkup: - druhotné suroviny - železný odpad, barevné kovy, papír, plasty, ...

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Sběr, výkup, sběrna a zpracování: - kovový materiál, kovový odpad. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Služby-nakládání s odpady: -ekologické zneškodňování technologických celků -likvidace odpadů kategorie ON s výjimkou odpadů radioaktivních, výbušnin a odpadů živočišné výroby -komplexní poradenská činnost v oblasti ekologie -vedení informačního systému RERO.

Odstraňování nebezpečných odpadů. Průzkum a sanace kontaminovaných lokalit. Grafické práce.

Čištění a zjišťování technického stavu nádrží pro skladování ropných látek, zneškodňování odpadu vzniklých při této činnosti.

Kancelář: - Prosenice 8, 75121 Prosenice okr. Přerov, tel: 581226232. Komplexní služby v nakládání s odpady: - likvidace odpadů - vzorkování, chemické, fyzikální a ekotoxické analýzy - zpracování programu odpadového hospodářství.

Likvidace odpadů. Měření znečištění prostředí. Zasypávání důlních jam.

Pobočka. Odvoz a zpracování: - odpady. Svoz komunálního a živnostenského odpadu. Odstranění průmyslového a stavebního odpadu. Výkup: - druhotné suroviny.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Likvidace - chladící a klimatizační technika malého a středního chlazení Servis - chladničky - mrazničky Kompletní servis - chladící technika málého a středního chlazení Dodávka - chladící technika malého a středního chlazení Dodávka - klimatizační technika malého a středního chlazení Kompletní servis - ...

Odstraňování odpadů Prodej - stavební materiál