Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Služby: -výkup a prodej železného šrotu a barevných kovů -prodej hutního materiálu -likvidace technologií -likvidace autovraků -výkup olověných autobaterií.

Výkup a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace autovraků, pneuservis (provozovna Seč), přistavování kontejnerů.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Výroba, servis: -elektronika. Recyklace elektroodpadu: -svoz, demontáž elektrických a elektronických spotřebičů -třídění surovin vzniklých při demontáži.

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.

Služby: -svoz a likvidace kovového odpadu -svoz a likvidace nekovového odpadu -přistavení kontejneru zdarma.

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Obchodní zastoupení alkalických akumulátorů zn. FERAK. Prodej, servis, likvidace.

Služby v oblasti nakládání s odpady. Svoz a likvidace domovního odpadu. Objemné odpady včetně stavebních sutí. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Provozování vlastní skládky. Provozování sběrných dvorů.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Svoz komunálního odpadu. Odvoz velkoobjemového odpadu a stavebních sutí. Pronájem kontejnerů. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Separovaný odpad: -papír -sklo -plasty. Strojní metení a kropení. Poradenství v odpadovém hospodářství. Skartace písemností a dokumentů. Zemní práce.

Prodej: -plastové drtě a regranuláty. Zpracování a drcení plastů: -lisování plastů popřípadě drcení plastového odpadu na zakázku. Výkup: -odpadové plasty -drtě -regranuláty.

Služby: -zneškodnění nebezpečných odpadů ve vlastních zařízeních -pořádání sběrových dnů pro města a obce-nebezpečné odpady -sběr vyřazených elektrických přístrojů s následnou ekologickou likvidací (veškeré elektrické stroje a zařízení včetně chladicích zařízení) -přeprava, třídění, využívání a odstraňování odpadů -čištění nádrží, jímek, ...

Výroba: - granulátu PVC. Výkup, recyklace: - odpady ze železných a barevných kovů - kabelové odpady - elektronický šrot.

Výkup: -kovový odpad -barevné kovy. Likvidace: -papír, plasty -kotelny, nádrže, technologie celků, kompletní likvidace. Autodoprava: -MAN s hydraulickou rukou PALFINGER -AVIA (2 vozy) -IVECO+hydraulická ruka PALFINGER -kontejnery (možnost přistavení). Prodej: -užitkové železo a materiál. Výkupna Kralovice Žatecká ...

Držitel certifikátu dle ČSN EN ISO 9001:2009. Zemní práce: -kanalizační přípojky -výkopové práce. Zednické práce: -zednické práce všeho druhu. Čištění a údržba tukových lapolů: -vybírání, odvoz a likvidace tuků z tukových lapolů, zbytky jídel. Čištění a údržba komunikací: -pokládání zámkové dlažby -řezání asfaltu. Čištění a ...

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -barevné kovy -ferroslitiny -kabely -autobaterie -elektromotory.

Zpracování kovového odpadu. Pronájem motorových vozidel: -Multicar M -3stranný sklápěč.

Firma Finlag, spol. s r.o. působí na trhu již více než 10 let za účelem podpory činností skupiny Replast, zejména v oblasti zajišťování elektrické energie z vodních a solárních zdrojů. V posledních letech rozšířila společnost svoji působnost o oblasti rekultivací a opětovného využití země a kamení pocházejících ze staveb drážních, dálničních a ...

Dopravní stavby: -výstavba a rekonstrukce silnic -chodníky a parkoviště -zámková dlažba. Inženýrské stavby: -kanalizační řady -opěrné zdi a mosty -liniová vedení. Projekce dopravních staveb. Recyklace asfaltů, betonů a stavebních sutí.

Zpracování odpadu-skládkování. Doprava odpadů. Nebezpečný odpad.

Pronájem - kontejnery Nákladní dopravapřeprava - sypké materiály - - nákladní autodopravapřeprava - stavební, zemědělské a lesnické stroje Likvidace - odpad (stavební, komunální, tříděný a netříděný) Prodej - písek - štěrk Zemní a výkopové prácevýkopy - základy - ploty - terenní úpravy

Sběr a třídění - papír - igelit Recyklace - textilní odpady