Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
- Likvidace odpadů a suti - Dovoz písku, recyklátu, betonu - Zemní práce

Vyklízení - sklepy - byty Kácení stromů Odvoz - sutě Zimní údržba sněhu Údržba zeleně - řezání keřů - výsadba květin a stromů - úprava parků - zimní údržba parků

Recyklační činnost Zateplování domů, panelových i rodinných Demoliční práce Kompletní stavební činnost - rekonstrukce památkových domů Strojní omítky

Nabízíme výkup a třídění PET, LDPE a HDPE a výroba PET flakes.

Odvoz a ekologická likvidace stavební suti a odpadu. Kontejnerový dovoz štěrku, písku, recyklátu, betonu, zeminy a dalších materiálů. Zajistíme zapůjčení stavebního nářadí, lešení a veškeré přípravné práce pro stavby. Zemní a demoliční práce na klíč

Bazar - výpočetní technika Likvidace výpočetní techniky

Organizace sběru, třídění, nakládání a recyklace - odpady v celé ČR

Zajištění svozu a likvidace odpadů, přistavování velkoobjemových kontejnerů. Příjem odpadů k třídění, využití a zneškodnění.

Poskytované služby: -odvoz a recyklace komunálního odpadu -odvoz a recyklace odpadu od původců odpadu -živičné práce.

Odvoz odpadu z kanceláří, restaurací, obchodů, výroben, skladů. Bourací a vyklízecí práce. Zbavíme Vás obalů z plastu, papíru, dřeva, skla, starého nábytku, suti, elektroodpadu. Odvoz vozy do 3, 5 tuny (není nutný zábor ulice).

MANEX studio s.r.o. nabízí v oblasti výpočetní a kancelářské techniky - Ekologické likvidace výpočetní a kancelářské techniky.

Naše firma se zabývá těmito činnostmi: Recyklace stavebních odpadů. Mobilní drcení kameniva, dodavatelské třídění písků, hrubotřídění. Ukládka zemin, stavební suti, betonu, živice a asfaltu..

Provozujeme kontejnerovou dopravu s vozem Avia A 31.1 s vanami o objemu 3 a 9 m3, které používáme pro odvoz odpadů, suťí a dovoz písků, štěrků, zeminy, betonů atd., jezdíme po celé Praze a okolí(Kostelec n/L., Brandýs n/L., Úvaly, Říčany, po dohodě i jinam) - vyklidíme vnitřní i venkovní prostory, - domovní sklepy, půdy i celé areály - ...

Demoliční práce. Zemní práce. Výškové jeřábnické práce. Přeprava nadměrných nákladů. Recyklace: - cihelná suť - živice - beton - železobeton - další stavební odpady. Doprava sypkých materiálů a kameniva.

Provádíme: - sběr nebezpečného odpadu pro občany na území hl. m. Prahy a v některých obcích Středočeského kraje - zneškodňování nebezpečných odpadů. Poskytuje služby v oblasti: - životního prostředí EIA, EMAS, EMS - ekologické audity - rizikové analýzy - poradenskou a konzultační činnost v oblasti legislativy životního prostředí. ...

Odvoz odpadu a suti (sutě) včetně naložení a ekologické recyklace.

Stavebnictví: - rekonstrukce a opravy domů a bytů - půdní vestavby - fasády - výstavba průmyslových a kancelářských prostor. - bazény. Prodej stavebního materiálu. Likvidace stavebních odpadů.

Přepravujeme nebezpečné, tekuté odpady, zajišťujeme čištění jímek a nádrží od usazenin s následnou ekologickou likvidací.

Zpracování - kovový odpad Prodej - stroje