Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Zneškodnění: - průmyslové odpady. Dodávka: - obalová technika.

Nabízíme tyto služby: - odběry vzorků, rozbory a chemické analýzy protokolárně zpracované u akreditovaných laboratoří - přistavení vhodných sběrných nádob nebo dodání obalů podle příslušných odpadů - přistavení kontejnerů různých objemů a následný odvoz vlastním vozidlem dle ADR (přeprava nebezpečných odpadů) s možností využití nákladního ...

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Firma ALBA, spol. s r.o. patří mezi důležité zpracovatele kovového šrotu a nebarevných kovů na území ČR. Založena byla roku 1991. Její hlavní činností je: -demontáže a likvidace zařízení -strojírenských celků, apod., -obchod a zpracování papírového odpadu (cca 800 tun měsíčně), -likvidace nebezpečných odpadů, -dlouhodobý a ...

Dělení materiálu: -dělení kovového materiálu, -likvidace kovových konstrukcí včetně vykoupení šrotu a následný odvoz, -rozpálení starých strojů, cisteren a vagonů, -rozpalování mostních a jeřábových konstrukcí.

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.

Odběr a zneškodnění odpadních zářivek a výbojek.

Výkup, prodej, zpracování, likvidace druhotných surovin a odpadů včetně nebezpečných. Kompletní odpadový a kontejnerový servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpady.

Zaměření společnosti - likvidace infekčních a dalších nebezpečných a ostatních odpadů, poskytování služeb a dodávek zboží pro potřeby ve zdravotnictví. Pro tuto činnost má udělené a platné souhlasy k provozování mobilního zařízení ke sběru a výkupu odpadů od Magistrátu hl. města Prahy a Krajského úřadu Středočeského kraje. Biosyst s.r.o. ...

Likvidace ekologických škod, monitoring jednotlivých složek životního prostředí. Poradenství v oboru, ekologický auditing. Odstraňování pevných odpadů. Podnikatelské poradenství. Geologický průzkum.

Odvoz, výkup, likvidace a recyklace použitých jedlých potravinářských tuků a olejů z restaurací a výroben. Prodej potravinářských rostlinných olejů.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Nakládání s odpady Skladování odpadů Ekologická likvidace

Provádíme odvoz a likvidaci odpadu, sutí a vyklízení prostor.

Výkup, zpracování, prodej: -barevných kovů -železa, -elektrošrotu. Likvidace kotelen a veškerého strojního zařízení. Certifikace dle ČSN-EN ISO* 9002. Výkup: -kovový odpad neželezných kovů (barevné kovy, kovový šrot i přebytečné zásoby) -odpady mědi a hliníku elektrovodné: -vodiče (dráty) nové, staré, pocínované, ...

Firma EKOMEX, s. r. o. působí na odpadovém trhu v rámci ČR od roku 1995. Za tuto dobu jsme nasbírali spoustu poznatků a zkušeností, na jejichž základě Vám nabízíme komplexní služby v oblasti likvidace odpadů kategorií O a N (ostatních i nebezpečných).

EKOHYDROGEO Žitný s.r.o. je specializovaná: - konzultační - inženýrská - realizační společnost poskytující od roku 1992 široké spektrum služeb v oblasti ochrany životního prostředí. Hlavním cílem naší společnosti je uspokojovat aktuální potřeby svých zákazníků komplexním souborem služeb realizovaných na vysoké odborné úrovni.

Hlavní náplní holdingu jsou komplexní služby v oblasti nakládání s odpady včetně svozu, separace a odstranění.

Činnost: - recyklace stavebních materiálů - třídění štěrků, písků, zeminy - drcení kameniva. Příjem stavebních odpadů: - sutí, cihel, betonů, živice. Tyto odpady přijímáme v provozovně v Hostivaři. Prodej recyklátů: - recyklát lze využít pro: - obsypy a zásypy inženýrských sítí - jako podkladní vrstvu komunikací a zpevněných ...

Prodej písků, štěrku a drtí, kačírků, mulč.kůry, zahradní zeminy. Provozování kontejnerové dopravy. Nákladní autodoprava. Likvidace odpadů. Uložení stav.sutě, výkop. zemin, velkoobjemový odpad. Sběrný dvůr.

- výroba plastových palet a plastových výrobků - recyklace odpadů - recyklovaný plast.