Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Krůtí farma. Produkce, výroba: -šestitýdenní krůťata. Výkrm: -krůty. Poradenská činnost: -při výkrmu krůt. Služby: -veškeré veterinární -dezinfekce a čištění-haly. Práce se zemními stroji UNC*: -nakládka materiálu -výkopové práce -čištění hal* (objektů). Podnikání s odpady: -likvidace-pevné odpady z čisticích stanic ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Testování, měření, analýzy a kontroly -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků