Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost EKO-KOM, a.s. v České republice provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Zajišťuje třídění, recyklaci a využití obalového odpadu na kvalitní evropské úrovni. Efektivita celého systému recyklace obalů se opírá zejména o spolupráci s obcemi a městy. Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními ...
EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost NIMETAL, spol. s r.o. se zabývá likvidací niklokadmiových a nikloželezných průmyslových akumulátorů a legovaných kovových odpadů s obsahem niklu, chromu, molybdenu a kobaltu. Provozujeme vlastní kontejnerovou dopravu, na Vaše přání zajistíme přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu. Spolupracuje se světovými výrobci Ni Cd a Ni Fe ...

SURPAP TRANS s.r.o. je společnost, která se zabývá výkupem a sběrem kovového odpadu, papíru a barevných kovů.

Výkup, sběr: - plasty - sklo - papír - barevné kovy - železo - likvidace odpadů.

Společnost Metalfresh, s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Také provozujeme eshop bydlet-moderne, kde nabízíme designový nábytek.

Služby: - šrot, kovošrot - výkup surovin - svoz matriálů - likvidace technologických zařízení - ekologická likvidace autovraků - prodej palivového dřeva - dodávka hutních materiálů. Výkup kovového odpadu, barevných kovů, EURo palet, gitter boxů, papíru a AKUmulátorů.

Nakládání s odpady. Sběr, nákup a zpracování odpadů

Zpracování, prodej, sběr, výkup, třídění: - ocelový a litinový, kovový odpad - kovošrot. Provozovna: - Orlovská 125, Ostrava - Heřmanice (podjezd na Heřmanický rybník)

Společnost Sběrné suroviny a.s. se zabývá výkupem a zpracování železného i neželezného šrotu, papíru, plastů, kovového odpadu, barevných kovů, aj. Vykupujeme také olověné akumulátory ve zpětném odběru eletrozařízení skupiny I (velké domácí spotřebiče včetně chladniček a mrazniček). Součástí nabídky služeb je také přistavení ...

Technické služby Moravská Třebová s.r.o. zajišťuje nejen odpadové hospodářství- svoz popelnic a likvidaci odpadu, ale také technické a komunální služby. Je také provozovatelem aquaparku a zimního stadionu. Stará se také o provoz městského hřbitova.

- Zajišťování technických a komunálních služeb - Svoz a likvidace odpadu

Naše firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se specializuje na výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu. Zabýváme se také převzetím, zpracováním a následnou ekologickou likvidací autovraků. Naše pobočky naleznete v Pohořelicích, Moravském Krumlově, Vémyslicích, Brně-Chrlicích a zastávce u Brna. Zpracujeme také zakázky z oblasti Ivančic.

Naše firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se specializuje na výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu. Zabýváme se také převzetím, zpracováním a následnou ekologickou likvidací autovraků. Naše pobočky naleznete v Pohořelicích, Moravském Krumlově, Brně-Chrlicích a zastávce u Brna. Zpracujeme také zakázky z oblasti Ivančic.

Česká společnost HULMAN - kovošrot s.r.o. se zabývá výkupem, zpracováním a prodejem železného a kovového odpadu. Sídlo firmy se nachází v Pohořelicích, dále také provozujeme pobočky v Moravském Krumlově a Brně - Chrlicích.

Pokud hledáte spolehlivého dodavatele tuhých paliv, kvalitní pneuservis, výkup železa a barevných kovů nebo kontejnerovou dopravu, společnost Paliva Gabriel v Ostoměři je tou správnou volbou. Paliva Gabriel nabízí široký sortiment tuhých paliv, jako je hnědé a černé uhlí, brikety koks nebo propan butan. Dále si u firmy můžete také pořídit ...

Společnost RONATECH, s.r.o. zajišťuje výrobu granulátů a plastové drtě, výkup plastů z průmyslového odpadu.

Služby: - převoz, třídění, lisování a zpracování veškerých recyklovatelných surovin.

HANTÁLY a.s. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Svoz odpadů, skládkování odpadů, separace odpadu, drcení suti, sběrný dvůr, zametání, kompostárna. Silniční motorová doprava nákladní. Kontejnerová doprava a pronájem kontejnerů v okresech Břeclav, Hodonín, Hustopeče u Brna Nakládání a svoz odpadu a likvidace komunálního ...

Služby: - svoz, likvidace odpadů - výkup odpadu - autovrakoviště

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Nakládání s odpady. Svoz separovaného odpadu. Sběr, třídění, zneškodňování odpadů. Doprava - kontejnery. Prodej - kontejnery, plastové popelnice. Pronájem plastových kontejnerů. Sběrný dvůr.

Výkup železa a barevných kovů od občanů i firem. Sběrna karoxo vykupuje železo, měď, hliník, mosaz, nerez, olovo, zinek, autobaterie, elektromotory.

Firma Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem v Areálu bývalé Zbrojovky Vsetín vykupuje a zpracovává všechny druhy železných i neželezných kovů a druhotných surovin. Zároveň se specializuje na ekologickou likvidaci autovraků a vozidel i výkup kovového odpadu a elektroodpadu.

Výkup a sběr surovin. Tryskání a pískování kovových povrchů. Autodoprava.

Ekolikvid - Ekologická likvidace aut Odtah a ekologická likvidace vozidel všech značek a typů po celém Moravskoslezském kraji. Výkup vozidel v jakémkoliv stavu, barevných kovů (měď, mosaz, hliník, zinek, olovo, cín a veškeré tvrdokovy) a katalyzátorů.