Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost EKO-KOM, a.s. v České republice provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Zajišťuje třídění, recyklaci a využití obalového odpadu na kvalitní evropské úrovni. Efektivita celého systému recyklace obalů se opírá zejména o spolupráci s obcemi a městy. Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními ...
EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití ve městě Plzeň.

Výkup a zpracování kovového odpadu.

Výkup a zpracování kovového odpadu. Výkup železných a barevných kovů, zinkového odpadu a šrotu. Odkupujeme autozávaží. Svoz odpadu vlastními vozy.

Naše společnost se zabývá výkupem papíru, který následně třídíme a zpracováváme, fólií, železa a barevných kovů. Nabízíme: -výkup druhotných surovin -výkup papíru a igelitu -výkup a zpracovávání kovového odpadu -železný šrot -barevné kovy -železo -měď -mosaz -nerez -hliník aj.

Výkup kovů a železa. Zpracování odpadů. Demontáže a likvidace.

Provozování: - skládka Životice - ukládání komunálních odpadů - zařízení k úpravě BRO (biologicky rozložitelných odpadů) - kompostárna - sběr, likvidace a zpracování BRO - výroba elektrické energie a tepla - sušení a prodej stolařského řeziva (buk, dub).

Pobočka. Nakládání s odpady, sběrna. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo. Úřední skartace dokladů.

Pobočka. Nakládání s odpady, sběrna. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo. Úřední skartace dokladů.

PV Recyklace s.r.o. se zaměřuje na výkup kovů a katalyzátorů, likvidaci autovraků, demolici a demontáž a kontejnerovou přepravu.

Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Společnost REC Group s.r.o. (neboli Recyklační Ekologické Centrum se sídlem Staré Město u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Skupinu REC Group s.r.o. nyní tvoří tyto společností (KOVOSTEEL Recycling, s.r.o., STEELMET, s.r.o., RPG Recycling, s.r.o., GELPO s.r.o., ASSCO, s.r.o., A-ORTO s.r.o., DZO s.r.o. a KOVOZOO Staré Město), které společně ...

Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu (kovošrot): -plech -železo -litina barevné kovy: -hliník -hliníkový plech -mosaz (bronz) -měď -olovo -nerez -zinek Další provozovna: Žďár nad Sázavou, Jihlavská 20 (areál Uhelných skladů), tel.602479238. likvidace autovraků, Technika: -2 TATRY s hydraulickou rukou -1 kontejnerové ...

Ing. Dušan Tripal se zaměřuje na výkup nadbytečných zásob, odpadu, na výrobu a řezání proložek a na výrobu fixačních stříží.

Společnost Jaroslav Král se zabývá výkupem kovového šrotu a odpadu, papíru, železného šrotu, barevných kovů, kabelů, akumulátorů. Možnost svozu šrotu kontejnerem do 5t. Výkup: - kovový šrot a odpad - papír - železný šrot - barevné kovy - kabely - akumulátory. Naleznete nás na adrese Kratochvílova 281, Roudnice nad Labem.

Zabýváme se výkupem a zpracováním barevných kovů, kovového odpadu, elektrokabelů a elektromotorů a také ekologickou likvidací automobilů. Vykoupené suroviny vážíme v provozovně Hostomice digitální mostní nájezdovou vahou o délce 8 m a váživosti 30 t, vážíme i menší digitální váhou váživosti do 1 500 kg. Dále vykupujeme autobaterie a ...

Pavel Kulhánek se zaměřuje na výkup a prodej druhotných surovin a barevných kovů.

Zprostředkování - likvidace autovraků Výkup - kovový odpad Zněškodnění - odpady Výroba - barevné kovy

Výkup: -železo -barevné kovy. Třídění, zpracování: -kovový odpad. Demolice ocelových konstrukcí a zařízení. Vlastní kontejnerový servis. Dodávky ocelové vsázky pro hutě a slévárny.

Výkup, zpracování: - ocelové odpady - odpady barevných kovů - papír. Ekologická likvidace autovraků.

Pobočka. Sběrné suroviny. Výkup, zpracování odpadu: - barevné kovy - ocelový odpad - papír.

Pobočka. Sběrné suroviny. Služby - výkup a zpracování odpadu: - papír - ocelový odpad - barevné kovy.