Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Společnost a internetový portál zaměřený na ženy - testujeme, blogujeme, sdílíme recenze - cestování, domácnost, koníčky, módu a styl, vztahy a partnerství.

Služby - informační portál - informace ze světa bezpečnosti, ostrahy, ochrany, zabezpečení a péče o majetek a bezpečnost.

Webový portál zaměřený na spotřebiče - informace o e-shopech, servisech elektrospotřebičů.

Informační centrum Jesenicka. Prodej: - suvenýry, upomínkové předměty - mapy, atlasy, pohlednice. Půjčovna: - hole Nordic Walking.

HKVS - kulturní, vzdělávací, informační centrum. Pronajmeme, pronájem: - pódia, montované podium pro koncerty, festivaly, galapředstavení, výstavy, aukce, módní přehlídky - tribunu, montovaná tribuna model CETA H 20 pro koncerty, festivaly, galapředstavení, sportovní a společenské akce. - sály Umělecká agentura - programy - ...

Turistické informační centrum, služby: -veškeré turistické informace -pomoc při výběru vhodného ubytování a stravování -informace o kulturním, společenském a sportovním dění -předprodej vstupenek -prodej-informační a turistické letáky. Další služby: -internet, -fax, -kopírování, tisk.

Služby: - aktivní a pasivní telemarketing

Informační portál pro turisty mířícím do slovenských Tater.

Městské informační centrum. Nabízíme informace: -o městě Lázně Bohdaneč a jeho okolí -dopravních spojích a odjezdech MHD Pardubice -kulturních a sportovních akcích ve městě a okolí -místních firmách -stravovacích a ubytovacích kapacitách ve městě -možnostech sportovního a relaxačního vyžití, vycházkách a ...

Prodej databází: -firmy a živnostníci -osoby vč.telefonních čísel -oborové databáze firem -databáze budov -databáze vlastníků zemědělské půdy.

Činnost: - telefonní informační servis

Společnost zastřešuje několik internetových projektů.

Superkauf se zabývá porovnáváním cen u internetových firem u různých druhů zboží.

Callasistent.cz je portál specializovaný na sjednávání obchodních schůzek pro živnostníky a podnikatele. Provozovna - adresa: Na Stráňce 25, 370 05, České Budějovice

Služby: -telemarketing. -direct marketing. -návrh, dodávka IT řešení call center.

Portál podniků, restaurací, barů, hospod, pivnic a ubytování v celé ČR.

Služby: Záruka kvalit -Elektronická kniha přání a stížností nabízí možnost vyjádřit se ke kvalitě poskytovaných služeb. Kniha je přehledně seřazená podle jednotlivých kategorií: -čerpací stanice s aktuálními cenami PHM -restaurace -bary -hotely -penziony -obchody -cestovní kanceláře -hobby -realitní kanceláře -stavebnictví a ...

Činnost: - provoz nákupního portálu a srovnávače cen Heureka.cz

Činnost: - provoz internetových medií v České a Slovenské republice.

Poskytuje kulturní služby pro občany města a regionu: - pořádá a zprostředkuje umělecké produkce (divadla, koncerty, besedy, přednášky, ...) - pronájem sálů - pořádání kurzů - předprodej vstupenek - pořádání výstav - provozování TIC Litovel

Česká tisková kancelář (ČTK) je národní tisková a informační agentura, jejímž posláním je poskytovat objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů.

Cashback portál s nabídkou více než 500 e-shopů a služeb, 200 aktivních slevových kuponů či akčních nabídek a +300 000 produktů partnerských e-shopů.

Působíme v oblasti telemarketingu a zákaznických linek.