Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Služby: - správa počítačů a počítačových sítí - outsourcing IT - instalace a konfigurace SW a HW - internetové služby (registrace a provoz domén, webhosting)

Služby: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem plně zařízených kanceláří - virtuální linka - vyřizování vzkazů a příjem i odesílání pošty

Služby: - virtuální kancelář - sídlo společnosti - pronájem zasedací místnosti (max. 6 osob).

Komplexní reklamní služby-FULL SERVICE: -venkovní reklama (specializace na městskou dopravu: -vozidla MHD, billboardy, reklamní panely na stožárech -pronájem reklamních ploch včetně výroby reklamních prostředků -propagační kampaně, firemní-regionální jubilea, prezentační a společenské akce -kreativní práce: -tvorba scénářů, grafické a ...

Služby - outsourcing - marketing - generické léky, nutriční výživa.

Služby: - reorganizace společností - interní audity - ekonomické poradenství - realizace akvizic firem.

Poskytování konzultačních služeb v oblasti podnikání, privatizace, finančních investic a podnikového řízení.

Naše společnost Likvidace firem s.r.o. se zabývá rychlým, efektivním a zákonným řešením vašeho problému. Poradíme Vám v těchto oblastech pokud je Vaše společnost: - neaktivní a vy nemáte chuť ani čas absolvovat úřední martirium s její likvidací - předlužena - v insolvenčním řízení - terčem vymahačů - přítěží a stojí vás její provoz ...

ZINGRO s.r.o. - zakládání firem v Polsku, na Slovensku i v ČR - virtuální kanceláře - vedení účetnictví - zprostředkovatelství obchodu pro česko - polský trh www.srovpolsku.cz Zingro s.r.o. je společnost, která Vám pomůže uspět na polském trhu. Pokud chcete expandovat a zvyšovat vaše zisky a obraty, jsme tu pro Vás.

Služby - uložení a skartace dokumentů - převzetí písemností a vlastní odvoz spisového materiálu do archivu - spisové služby.

Činnost: - ekonomické a obchodní služby - zastoupení českých firem ve východní Evropě

Služby: - outsourcing v oblasti správy počítačových sítí - administrace serverů.

Služby: - poradenství, kompletní servis v oblasti dotací.

Poradenská činnost - dotační poradenství - ekonomické poradenství - poradenství při prodeji a nákupu podniku.

Služby: - kompletní poradenství pro bytové domy - dotace - technické posouzení nemovitostí, financování

DS je společnost zaměřená na služby pro významné osoby, organizační zabezpečení obchodních cest, pořádání oficiálních a společenských akcí, osobní dopravu, bezpečnostní servis a osobní ochranu.

Služby: - poradenská společnost, která se zabývá zejména problematikou akvizic a prodejů zahraničních offshore společností - zakládání a prodej zahraničních offshore firem - prodej ready made offshore společností - likvidace offshore firem - virtuální kanceláře a sídla offshore společností

Služby - zastupování mezinárodních společností na českém trhu - virtuální sídla - kanceláře a jednací místnosti k pronájmu.

Služby: - založení nové společnosti - prodej ready-made společností - prodej nových i založených společností - poskytnutí sídla společnosti - odkup společností

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopy, portály - tvorba šablon - webhosting - outsourcing - školení a konzultace

Služby - outsourcing služeb v oblasti testování - konzultační činnost - projektový audit v oblasti testování software.

Služby - virtuální kancelář - poskytnutí a zřízení sídla a kontaktní adresy v Praze nebo Brně - příjem pošty a zásilek - dosílka pošty - online recepce - založení a prodej společností s r.o.

Služby - poskytnutí sídla a korespondenční adresy v Praze - zapsání sídla společnosti do obchodního rejstříku.

Služby - vývoj zakázkového software - web aplikace - IT služb - outsourcing.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování daňového přiznání - zastupování na úřadech - poskytnutí sídla v Praze.