Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Tvorba a vývoj SW řešení na míru pro určité typy ekonomických subjektů. Tvorba softwaru. IT poradenství. Komplexní firemní aplikace.

Služby - on-line systém, který se stará o vedení firemní agendy - auditor firem - úložiště dat.

Činnost: - poskytování korporátních služeb - prodej ready-made společností, společností s.r.o./a.s. - poskytování sídla

Prodej, založení, správa: - obchodních společností v České republice i zahraničí, a to jak ready-made společností, tak společností založených na klíč

Account agency s.r.o., účetní a daňová kancelář Vám díky svým bohatým zkušenostem a spolehlivostí nabízí již od roku 2002 své odborné služby ve vedení účetnictví a daňové evidenci. Také vám zpracuje mzdovou či personální agendu včetně ekonomického poradenství a to nejen v Hranicích či v Praze, ale také po celé České republice. Provádíme: - ...

Softwarový audit Správa - počítače. Outsourcing Návrh, správa - počítačové sítě, správa- servery.

Činnost: - obnova, aktualizace webových stránek - outsourcing - webhosting

Služby: - webdesign - tvorba loga a firemní grafiky - tvorba webových stránek - outsourcing programování

Služby: - připojení k internetu - VoIP telefon - oprava, servis počítače - outsorcing - webhosting, serverhosting, rackhosting

Služby: - zadávání veřejných zakázek - pořádání výběrových řízení.

- pronájem skladového areálu - obchodní činnost (nákup a prodej použitých strojů, výrobních zařízení a skladových zásob) - ekonomické a organizační poradenství - studie pro elektrotechnický průmysl - znalecké posudky - účetní a daňové poradenství - výrobní kooperace.

Služby - outsourcing - vedení účetnictví - certifikace norem dle kvality ISO - call centrum - svářečské zkoušky.

Naše služby: Daňové poradenství Trustové služby – Secretarial Services Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Znalecký ústav a oceňování Finanční a daňové due diligence Infrastruktura a outsourcing Podnikové aplikace NetSuite a Oracle produkty RSM Infinity a.s. – pobočka Pardubice U Panasonicu 375, 530 06 Pardubice Telefon: ...

Centrum technické kontroly - IT outsourcing - virtualizace.

Prodej a servis výpočetní techniky. Služby - konzultační činnosti, školení - IT outsourcing.

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Služby - outsourcing - montáž sériových dílů - průmyslová sériová výroba - ruční práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - třídící a balící činnosti.

Služby v oblasti - ochrana osobních údajů - elektronická archivace dat - správa, řízení a řešení pohledávek - pořádání odborných kurzů, školení, seminářů a konferencí.

Dotační poradenství - monitoring dotačních příležitostí - zpracování žádostí o dotace.

Dotační poradenství a realizace výběrových řízení.

Služby: - vkládání inzerátů na inzertní servery

Služby: - programování - outsourcing