Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Oprava, servis: - počítače, výpočetní technika Služby: - IT Outsourcing - vývoj software

Elektromontáže, elektroinstalacní práce - montáž zabezpečovacích systémů. Outsourcing.

Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií - konzultace a analýzy, auditorská činnost - příprava a řízení projektů - outsourcing - projektování a inženýring.

Služby - programování webů - outsourcing - servis a správa IT - vývoj webových aplikací.

Služby: - vývoj software - outsourcing

Poskytujeme bezpečné a jednoduché prostředí pro zprostředkování online i lokální práce, včetně řešení sporů, které Vám poskytnou ochranu jak v pozici pracovníka, tak zadavatele.

Virtuální sídlo pro firmy, organizace a živnostníky. Pronájem nemovitostí, virtuální kanceláře.

Služby osobní asistentky - vyřizování telefoních hovorů - komunikace s dodavateli - zpracovávání objednávek.

Služby: -audit nákupních cen potravin -realizace výběrových zařízení -měsíční kontrolní prověrky

Zprostředkování služeb a poradenství.

Služby: -poradenství, návrh, implementace a provoz systémů ICT infrastruktury -ITC outsourcing

Služby: - ERP řešení - Správa a řízení dokumentů - ICT infrastruktura - Spisové služby - Document management system DMS - Tisková řešení - Outsourcing řešení - Financování řešení - Svěřená správa ICT - Digitální důvěryhodné archivy

Prodej a servis výpočetní techniky - dodávka hardware, software - tiskárny a spotřební materiál. Správa IT - outsourcing.

Prodáváme založené společnosti s ručením omezeným a akciové společnosti.

Direkt marketing, personalizace, tisk, balení, foliování, kompletace, odesílání a distribuce. Ruční balení a kompletace. Produkce direkt mailingových kampaní.

Archivní a spisové služby: -nakládka a odvoz dokumentů -utřídění, uložení a předání dokumentů příslušnému Státnímu oblastnímu archivu -vypracování každoročních skartačních návrhů -provedení skartace -počítačové zpracování uložených dokumentů -poradenství při zřizování podnikových archivů.

Činnost: - aukční systém pro zlevňování nákupů a získávání zakázek

Audit - software - hardware - prokazatelné zálohování Dodávka - software - hardware Správa - podnikové informační systémy - počítačové sítě Instalace a správa - počítačové sítě - operační systémy NOVELL, LINUX, MS WINDOWS Školení - obsluha počítače - servery - informační ...

Manažerské poradenství - marketing - outsourcing.

Prodej, servis, oprava: -servis IT na veškerou techniku -záruční servis Triline, Autocont, Comfor -projektování datových sítí a jejich realizace -sítě WAN, propojení vašich poboček -otsorcing, svěřte nám vaše problémy

Specializujeme se na zakládání a prodej ready-made s.r.o. - okamžitý prodej čistých, nově založených společností s ručením omezeným bez závazků a pohledávek.Nabízíme rychlý, bezpečný a levný start podnikání s novou s.r.o. firmou.

Služby: - auditorské, - daňové a ekonomické poradenství, - outsourcing účetních služeb, mzdové agendy, - znalecké posudky, - IT poradenství.

Služby: -outsourcing -vývoj aplikací -tvorba webových stránek -správa počítačových sítí