Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Prodej a koupě firem. Poradenství při ukončení podnikatelské činnosti, likvidace firem, krizové poradenství, investiční poradenství, analýzy pro podnikatele, správa majetku.

Služby: - technické služby v oblasti kontroly výrobků, testování, audity - oprava a třídění elektronických součástek

Služby: -regionální rozvoj -odborné studie -grantové a dotační poradenství -projektový management -prostorová geovizualizace a GIS*. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo ...

Založení firmy online Založení společnosti v zahraničí Založení živnostenského listu pro OSVČ Založení sídla pro společnost Vedení účetnictví

Nabízíme služby Osobní asistentky, mezinárodně. Poskytujeme komplexní administrativní a asistentskou podporu firmám, CEO, Investorům, Developerským společnostem, Start-Up projektům, Finančním konzultantům, Poslancům, a podnikatelům. Překlady a tlumočení do 60 světových jazyků. Jsme Vám k dispozici celosvětově.

Činnost: - zprostředkování výroby strojních dílů ve státech východní Evropy.

Poradenské služby - outsourcing - založení nové společnosti - vyhledání obchodních partnerů - průzkum trhu. .

Služby: - služby externího specialisty lidských zdrojů - outsourcing personálních činností

Poradenství a konzultace pro podnikatele -profesionální činnost v oblasti podnikání - živnost, legislativa, podnikatelský plán, propočty apod -učetnictví -založení společnosti -zajištění korporátní identity -dlouhodobá spolupráce -zaještění základního servisu -konzultace s právním poradenstvím. Jsme zkušený a stabilní tým a dokážeme si ...

Virtuální asistentka (sekretářka, asistentka na dálku) je službou, která zajistí především menším nebo středním firmám, živnostníkům, podnikatelům mít vlastní asistentku i když si fyzickou asistentku nemůžou z finančního hlediska dovolit.

V naší společnosti KAIROS CZECH poskytujeme možnost anonymního surfování, bezpečného cloudového úložiště i chráněného emailu a telefonu. Nabízíme také pasivní příjem v rámci MLM.

Poskytování kompletního poradenství v oblasti veřejných zakázek pro zadavatele i uchazeče. Jedná se o kompletní agendu zadávacích a výběrových řízení, agendy námitek, zpracování interních předpisů. Pro uchazeče společnost zajišťuje kompletní přípravu nabídky do zadávacího řízení, včetně agendy námitek. Společnost nabízí i širokou školící činnost v ...

Nabízíme služby: administrativní správa, účetnictví svj, softwarové řešení, SVJ, daňová přiznání, podvojné účetnictví, shromáždění vlastníků, společný zástupce, předávací protokol jednotky, zastupování na shromáždění, předseda výboru, fond oprav, odměny členů výboru, výbor SVJ, společenství vlastníků.

Personální agentura, servis WouxTeam s.r.o. je zaměřena na personální leasing, outsourcing a dočasně přidělení zaměstnanců. Vyhledávání pracovníků ve střední a východní Evropě a to individuálně dle potřeb klienta Disponuje rozsáhlou databázi pracovníků.

Naší hlavní činností je vypracovávání podkladů pro bakalářské, diplomové anebo rigorózní práce, studijní poradenství a konzultace. Do dnešního dne jsme spolu s našimi odborníky vypracovali podklady a poradili stovkám spokojených anonymních zákazníků.

Zprostředkujeme odpovědného zástupce pro Vaši právnickou či fyzickou osobu a to pro tyto živnosti: Provádění staveb, jejich změn a odstraňování, cukrářství a pohostinství, zverimex, autoservis a mnoho dalších.

Zajišťujeme tyto služby: poskytnutí sídla, ready made společnosti, založení společnosti na míru a další služby společnostem.

On-line podpora podnikatelů v rámci celé ČR. Administrativa, marketing a grafika.

Prodej firem a akvizice. Jsme na trhu již od roku 2004, máme zkušenosti z téměř 50 transakcí a přístup k širokému spektru investorů včetně zahraničních. Orientujeme se na střední firmy ze všech oborů. Zajišťujeme celý proces včetně ocenění podniku, vyhledání investora, negociace podmínek, strukturování transakce, podpory při due dilligence, ...

Společnost AUTCOM Příbram s.r.o. se specializuje na outsourcing, poradenské a technické služby v oblasti energetiky a průmyslu. Nabízíme outsourcing pro management projektů na všech úrovních. Spolupracujeme s významnými a velkými dodavateli technologických celků v energetice, služby zajišťujeme také pro menší provozy. Realizujeme např. elektrárny, ...

Služby v oblasti farmaceutické medicíny - klinické služby, řízení projektů, monitoring, správa dat a statistika - klinická hodnocení.

Služby: - skartace dokumentů - vyhledávání, zakádání dokumentů - digitalizace dokumentů - dlouhodobé uložení, archivace dokumentů.

Služby - poradenství obchodním společnostem - pořádání valných hromad.