Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Služby: - pronájem vláken - pronájem datových okruhů - Outsourcing informačních technologií (HW, SW) - Dodávky HW a SW - Servis bezdrátových sítí - Sváření a měření optických vláken (svářečka Corning, měřící přístroj EXFO) indoor/outdoor

Spisovna Zlín: - archivace dokumentů - uložení a správa písemností - skenovaní vybrané dokumentace - skartace a likvidace písemností.

Činnost: - konzultace a služby v oblasti IT - Outsourcing - správa PC - správa sítí, serverů - zálohování a archivace dat

Poradenská činnost - dotační poradenství - podnikový servis, BOZP, PO - školení zaměstnanců.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

Činnost: - organizace výběrových řízení.

Tvorba a vývoj SW řešení na míru pro určité typy ekonomických subjektů. Tvorba softwaru. IT poradenství. Komplexní firemní aplikace.

Služby - outsourcing - softwarová řešení na zakázku - vývoj aplikací.

Služby v oblasti informační technologií: - preventivní prohlídky počítače - vyčištění PC od prachu, kontrola operačního systému a pevného disku včetně výměny chladící pasty - projekce a realizace počítačových sítí - monitoring a správa PC sítí - implementace a integrace operačních systémů na platformách Linux a Microsoft - ...

Služby: - tvorba (výroba, vývoj) softwaru na zakázku - tvorba webových aplikací, internetový (www) stránek - webhosting - outsourcing IT služeb.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -modely osobních i závodních automobilů, veteránů -RC modely a stavebnice.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Pronájem: -plochy venkovní reklamy: -billboardy -bigboardy -reklama na mobilních vozech. Služby: -poradenství v oblasti sponzoringu a sportovního managementu -zprostředkujeme exhibiční vystoupení pro Vaše firemní večírky -zajistíme setkání s vrcholovými sportovci pro školy -zastupujeme sportovní talenty.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -rybářské potřeby.

Zabýváme se správou firmeních dokumentů, implementací a hostingem document management systémů.

Vývoj, prodej, instalace, dodávka, poradenství: -informační systém pro výrobce a prodejce oken a dveří -vývoj softwaru na zakázku -bezkontaktní docházkový systém. Maloobchod, prodej, dodávka: -výpočetní technika: -kancelářská technika. Služby: -outsourcing.

Webdesign Vývoj - zakázkový software Poradenství - software Outsourcing - administrace sítí, serverů, pracovních stanice Školení zaměstnanců - software

Softwarově-poradenská firma specializující se na oblast Java technologií. Zabýváme se informatikou. Outcoursing, realizace informačních systémů na míru.

Vybudování spolehlivé, dostupné a výkonné IT infrastruktury, efektivně podporující business aktivity zákazníka. Optimalizaci investic do IT. Snížení rizika a zlepšení efektivity zavádění IT a změn procesů v prostředí zákazníka, Zvýšení spokojenosti interních a externích zákazníků dosažením vyšší úrovně bezpečnosti, výkonnosti a dostupnosti ...

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.

Poradenství, zprostředkovatelská činnost.

CAD, CAM, CAE řešení pro strojírenství, Teamcenter, NX, Solid Edge, Synchronní technologie, Digitální továrna Tecnomatix, Vericut, Magma, modelování, obrábění, verifikace, Inženýrské služby, konstrukční kancelář. Provozovna Žďár nad Sázavou, Strojírenská 16, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel: 565 651 111, fax: 565 651 ...

Služby: - poradenská a konzultační činnost - zpracování odborných studií a posudků

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.