Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Leona Tesařová se zaměřuje na pedikúru a manikúru.

Martina Dvořáková provozuje dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra

Pavel Fryš provozuje v Ostravě masáže - Thajská východní masáž, Syndrom zamrzlého ramene, Masáž nohou An Mo, Thajská Tok sen terapie, Měkké techniky, Sportovní masáž, Trigger point a další.

Služby: - kosmetika - pedikúra Prodlužování řas tel: 724 249 553

Sportovní areál LAMA: - tenisové antukové kurty - beach - volleyball (beach volejbal) - posilovna, fitness - solárium.

Úprava aury osob. Klasicko - bodové masáže -odrušeni patogenních zón a všech elektromagnetických smogů s počitačů, mikrovlnek a telefonů.

Poradenství v oblasti kosmetiky, péče o pleť, ošetření pleti kvalitní kosmetikou. Úprava obočí i s barvením.Vizážistika: Slavnostní líčeni, denní líčení.svatební líčení.Prodej kosmetiky Mary Kay.Pracovní příležitost, možnost osobního růstu.

Monika Svobodová se zaměřuje na prodlužování řas a microblading.

Wellness studio: - masáž - kosmetika - kadeřnictví - prodlužování řas a vlasů - nehtová modeláž - permanentní make-up - bylinná lázeň.

Pokud hledáte místo, kde si můžete odpočinout, zrelaxovat se nebo se nechat zkrášlit, pak je Wellness centrum 4Comfort to pravé pro vás. Wellness centrum 4Comfort je moderní a luxusní zařízení, které nabízí širokou škálu služeb pro vaše tělo i duši. Zde si můžete užít: - Wellness & spa: Saunování v příjemném prostředí, kde kromě šesti ...

Pedikúra, manikúra -Velkoobchod a maloobchod

Hana Jírů se zaměřuje na provoz solária.

Kosmetické služby Pedikúra, manikúra

Kosmetické služby -Specializovaný maloobchod

Společnost RideraSport a.s. nabízí nejen sportovním nadšencům služby sportovního a relaxačního centra. Tenis - 8 venkovních kurtů s antukovým povrchem - přetlaková hala s 3 kurty - tenisová škola - tenisové turnaje - vyplétání raket, prodej doplňků Badminton - 10 kurtů s profi koberci a dřevěnou palubovkou - badmintonové ...