Správná péče o nehty zahrnuje pravidelnou manikúru a pedikúru. Využít můžete klasickou manikúru, francouzskou manikúru, modelaci nehtů gelovou metodou anebo pouhé zdobení kamínky, lakováním či obtisky. Pedikúra je nejčastěji suchá, mokrá nebo kombinovaná.

Učňovské služby: -kosmetika: -barvení řas a obočí - korekce obočí -manikúra, masáže rukou -hloubkové čištění pleti, masáže obličeje, peeling -aplikace masek -kosmetická masáž, dekorativní líčení -epilace, depilace.

Učňovské služby: -kosmetika: -barvení řas a obočí -manikúra -čištění pleti -aplikace masek -dekorativní líčení -epilace, depilace -kadeřnictví - po-pá 8-17.30: -veškeré kadeřnické úkony u žen, mužů i dětí -prodej přípravků vlasové kosmetiky .

Prodej - vlasová kosmetika Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Solárium Kurzy: - líčení

Kosmetické studio. Služby: - kosmetické: - permanentní prodloužení řas - epilace - tera - vizážistické - modeláž nehtů - manikúra - masérské, masáže.

Mobilní péče o tělo v okrese Trutnov. Pedikúra lázeňská (mokrá). Manikúra a péče o přírodní nehty. Lakování vegan laky SpaRitual. Masáže rekondiční, relaxační, regenerační, úleva od bolesti, prvky reflexní terapie, Dornova metoda, Breussova masáž zad.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - dočasné tetování

Leona Tesařová se zaměřuje na pedikúru a manikúru.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra

Služby: - kosmetika - pedikúra Prodlužování řas tel: 724 249 553

Wellness studio: - masáž - kosmetika - kadeřnictví - prodlužování řas a vlasů - nehtová modeláž - permanentní make-up - bylinná lázeň.

Jana Šoulová se zaměřuje na manikúru a pedikúru.

Kosmetické a vizážistické služby - lymfodrenáže Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Masáže

Umělecké a rodinné fotografie Komplexní péče o celé tělo - kosmetická ošetření - zhuštění a prodloužení řas - odborné poradenství ve všech oborech vizážistiky Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž

Nehtové studio - pedikúra přístrojová a klasická - manikúra - peeling - parafín - nehtová modeláž

Manikúra a pedikúra v Praze. Specializujeme se na lékařskou pedikúru a kvalitní manikúru. Máme více než 5 let zkušeností. Léčíme zarostlé nehty a kuří oka. Nabízíme světové trendy v designu nehtů. Kvalita naší práce převyšuje naše ceny.

Michaela Chmelo Kolářová se zaměřuje na kosmetické a vizážistické služby, modeláž nehtů a manikúru, maserské služby a kadeřnictví.

Salón poskytuje v Havířově služby kosmetického salonu a nehtového studia. Provádíme manikúru, pedikúru, čištění pleti a mnoho dalšího.