Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Služby: -masáže -indické masáže -klasická masáž zad a šíje -reflexní terapie -masáže lávovými kameny -lymfatická masáž.

Služby: -masáže -lymfodrenáže -reflexní terapie -ajarvédské masáže -lávové kameny -výživové poradenství -poradenství zdravého životního stylu.

Simona Kubíčková se zaměřuje na sportovní a regenerační masáže.

Regenerační centrum. Stálá nabídka služeb: -komplex ozdravných služeb na základě přírodních postupů -poradna ohledně prevence a řešení zdravotních potíží -poradna ohledně potravin pro zvláštní výživu -masérské služby -parafín-prohřátí a uvolnění ztuhlého svalstva -biotronická lampa-při zánětlivých potížích -ošetření reiki: ...

Jiřina Mazurová se zaměřuje na pedikúru a rekondiční masáže.

Iveta Ryšánková se zaměřuje na různé druhy masáží, baňkování, numerologii a čínskou medicínu.

Ve ViaNatura centru ve Zlíně se díváme na člověka jako celek a snažíme se o komplexní přístup. Používáme postupy tradiční čínské medicíny. Neřešíme důsledek, ale příčinu potíží. Reflexní terapií lze řešit jakýkoliv problém, který nás trápí. Reflexní body jsou zejména na chodidlech, na nohou, na rukou, obličeji, na hlavě, ale i jinde na těle. ...

Masáže: -klasické, lymfatické -thajské, havajské, indické masáže -medové masáže.

Kosmetické studio. Služby: - kosmetické: - permanentní prodloužení řas - epilace - tera - vizážistické - modeláž nehtů - manikúra - masérské, masáže.

Masáže - klasické - podtlakové tvarování postavy - lymfatické - kyslíkové terapie - biostimulační leaser.

Služby: - masáže - Dornova metoda

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - dočasné tetování

Cílem Unika Relax Ostrava, s.r.o. je provoz prosperujícího podnikání, které nabízí lidem se zdravotním postižením důstojná pracovní místa a svým zákazníkům nabízí kvalitní a cenově dostupné masérské služby.

Pavel Fryš provozuje v Ostravě masáže - Thajská východní masáž, Syndrom zamrzlého ramene, Masáž nohou An Mo, Thajská Tok sen terapie, Měkké techniky, Sportovní masáž, Trigger point a další.

Úprava aury osob. Klasicko - bodové masáže -odrušeni patogenních zón a všech elektromagnetických smogů s počitačů, mikrovlnek a telefonů.

Wellness studio: - masáž - kosmetika - kadeřnictví - prodlužování řas a vlasů - nehtová modeláž - permanentní make-up - bylinná lázeň.

Pokud hledáte místo, kde si můžete odpočinout, zrelaxovat se nebo se nechat zkrášlit, pak je Wellness centrum 4Comfort to pravé pro vás. Wellness centrum 4Comfort je moderní a luxusní zařízení, které nabízí širokou škálu služeb pro vaše tělo i duši. Zde si můžete užít: - Wellness & spa: Saunování v příjemném prostředí, kde kromě šesti ...

Erika Suchánková provádí různé druhy masáží.

Relaxační masáž. Sportovní a regenerační masáž. Baňky východu - vakuoterapie.

Kosmetické a vizážistické služby - lymfodrenáže Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Masáže

Služby: -léčebná rehabilitace -léčebná tělesná výchova -fyzioterapie.