Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Služby: - manikúra - pedikúra - kosmetika - masáže - depilace

Masážní studio. Nabízíme všechny druhy klasických sportovních a rekondičních masáží i celkové masáže v centru Písku nebo zajistíme masáž u Vás doma. Možnost zakoupení permanentek nebo dárkových poukázek na masáže.

Studio pro zeštíhlení a tvarování postavy.

Masérské služby, masáže: - sportovní - regenerační - relaxační

Rekondiční a regenerační masáže. Reflexní terapie.

Komplextní péče o tělo. Služby - thajské a havajské masáže - sportovní masáže - detoxikační masáže - kosmetické ošetření pleti - peeling.

Služby - masáže klasické, thajské - lymfatické masáže - masáže medové, čokoládové, reflexní - baňkování - rašelinové a parafínové zábaly

Služby: -přístrojové formování postavy. -kosmetika. -kadeřnictví. -pedikůra. -masáže. -solárium.

Služby - kosmetika - ošetření pleti - lymfodrenáže - depilace - parafínové zábaly - masáže lávovými kameny

Masáže: - regenerační - sportovní - baňkování - Dornova metoda

Masáže klasické a reflexní

-Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby

Sportovní a relaxační centrum: -tenis -Bowling -sauna -Beach volejbal -fitnes -kosmetika -masáže. Dále máme k dispozici Kongresový sál (multifunkční sál, restaurace RELAX) -školení, semináře, soukromé akce, workshopy, večírky, svatby, firemní oslavy, atd. Vybavení: -klimatizace, špičková audiovizuální technika -plazmové ...

Sportovní centrum FITNESS POUZAR I. : - fitness - squash - masáže - solárium ERGOLINE - sálové lekce - aerobic, spinning, bitbox, cvičení pro děti - vířivka, whirlpool. Prodej: - výživa pro sportovce - squashové potřeby - rakety, míčky. Bowlingový bar, kavárna. Bowlingová dráha. Kulečníky, šipky.

Salon krásy v Písku, kosmetika, manikúra. Vystudovaná kosmetička nabízí kosmetiku vizážistiku, manikúru. Více na internetových stránkách www.salonkrasypisek.cz

Služby: -SQUASH -2* RICOCHET -možnost zapůjčení raket, míčků, obuvi -posilovna -vybavení posilovacími stroji GRÜN SPORT -Wellness -Masáže -Kardo zóna -Stolní tenis -Alpinning -Jóga -bar -nápoje, výživa, prodej sportovního zboží a doplňků.

Služby v rehabilitaci a fyzioterapii hrazené zdravotními pojišťovnami i za hotové.

Komplexní služby v oblasti péče o pleť -kosmetické masáže -líčení -barevná typologie -manikúra -reflexní terapie -depilace -poradenství v péči o pleť -možnost zakoupení kosmetických přípravků a produktů pro pleť, tělo a nehty.