Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Svět krásy a odpočinku. Masáže - relaxační orientální kosmetikou - anticelulitidní - sportovní - čokoládové - medové.

Prodej - masážní prostředky - kosmetika - depilace -prodej- pomůcky pro maséry a studenty TCM. Organizování - renegerační pobyty. Léčebné masáže.

Služby: Salon Perla -kadeřnictví -kosmetika -pedikůra -masáže -modeláž nehtů.

Služby: Masážní salon LANI -masáže klasické, rekondiční, havajské.

Služby: -mazáže klasické, reflexologii -indické masáže hlavy -odblokování páteře -masáže lávovými kameny.

Kadeřnické a kosmetické služby, prodlužování vlasů, vizážistiku, manikúru, pedikúru, modeláž nehtů, masáže a nastřelování náušnic.

Služby: -Masáže rekondiční -Regenerační služby.

Hledáte kvalitní kadeřnictví a kosmetické studio v Brně? Potřebujete učesat na svatbu či ples? Toužíte po masáži? Navštivte nás. Naše provozovny v Brně – Tuřanech a Modřicích Vám nabízejí široké spektrum služeb. V obou provozovnách je dámské, panské a dětské kadeřnictví. V Brně – Tuřanech můžete využít i služeb kosmetického studia, jako je ...

Služby: - kryolipolýza - kavitace - neinvazivní liposukce - radiofrekvence na ošetření obličeje i těla - lymfodrenáže - masáže: - ruční lymfatická masáž - relaxační - rekondiční.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - líčení - úprava, barvení obočí, řasy. Masérské služby: - relaxační masáže - havajská masáž - masáže lávovými kameny - reflexologie plosky nohy - Bowenova tlaková metoda - lymfatická masáž. Pedikúra: - ošetření nohou s následnou masáží chodidel. Zdarma aromaterapie ...

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - chemický peeling - barvení a úprava obočí a řasy. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy - barvení, melírování - společenské, svatební účesy. Pedikúra. Masérské služby, masáže.

Služby: -Masáže -rekondiční masáže -regenerační masáže.

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - medová masáž - Breussova masáž. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní bio kosmetika Salus/Saloos: - balzámy, peelingy - tělové a masážní oleje, sprchové a koupelové oleje - mateřská a dětská péče - aromaterapie - aroma roll-on.

přerušení: od: 1.1.2014. Služby: -kosmetika -masáže. Tvarování postavy a omlazení pleti. Ultrazvuková liposukce.

Čínská a alternativní medicína Masáže za použití přírodních a bylinných produktů včetně lymfatických masáží a detoxikací organismu bylinkami Práce s dětmi, těhotnými ženami a se zdravotně postiženými klienty.

Masáže zad, šijí, rukou, nohou, obličeje, dekoltu.

REIKI Masáže - klasické - lymfatické - lávovými kameny - thajské.

Prodej, maloobchod: -zahradnické potřeby - řezané květiny - sazenice květin, květinové mísy .... - aranžmá květin, suché květiny, živé květiny, bylinky. Realizace zahrad. Zahradnické poradenství. Klobouky u Brna Malobchod Květinaka Bří. mrštíků 16 - prodej řezaných květin - vazba svatebních i smutečních kytic. Masérské služby.

Nabízíme kosmetické služby, masáže, kúry.

Kadeřnictví: - prodlužování vlasů Kosmetika - prodlužování řas. Manikúra, pedikúra. Modelace postavy: - lymfatické masáže

Kosmetika - depilace Pedikúra Masáže - baňkování.