Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Masážní salon. Masáže: -klasické - sportovní - lymfatické Aromaterapie. Cvičení Pilates, skupinové, individuální.

Relax centrum. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže: - klasické - sportovní - masáž lávovými kameny - medové - anticelulitidní - baňkování. Dále: - nehtová modeláž - manikůra - dámské, pánské a dětské kadeřnictví - kosmetika a vizážistika - pešdikúra - svatby a proměny.

Zdravotní masáže - relaxační masáže - speciální masáže - thajská jogová masáž - antistresová masáž hlavy - těhotenská masáž

Masáže možno i v místě bydliště klienta

Masáže klasické, lymfatické, rehabilitační

Masáže - relaxační - thajské - medové - těhotenskékraniosakrální terapie

Psychoterapeutické centrum. Služby: - terapeutické působení na: - poruchy učení a chování různé formy dyslexie - noční pomočování - depresívní stavy - chronické bolesti hlavy - epileptické stavy - rehabilitace po mozkové mrtvici.

Masáže: - léčebné - sportovní - relaxační. Solárium. Masérské kurzy.

FIT Studio slim-body v Prostějově je rekondiční a masážní studio pro ženy, které si chtějí zlepšit svou kondici nebo se zaměřit na formování postavy. V naší posilovně můžete využít nejmodernějších aerobních strojů jako je například běžecký trenažér nebo aerobní trenažér VacuShape a také se poradit s vlastní trenérkou jak správně a efektivně ...

Fyzioterapie, wellness kouč: - pohybová diagnostika - kinesiotaping - kraniosakrální terapie - reflexní terapie - léčení jizev - manuální lymfatická masáž.

Služby: - fitness - pilates - wellness - cvičení pro těhotné - Zumba - masáže - Largo procedury - výuka in-line bruslení i pro začátečníky - alpinning - lekce - balony, dynasso.

Služby: - masáže. Prodej přírodní kosmetiky, kosmetiky z kozího mléka a prodej čajů.