Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Rašelinové zábaly - suché uhličité koupele Lymfatické masáže - shiatsu

Masážní a fyzioterapeutické studio Relaxat se specializuje na fyzioterapii a dále nabízí různé druhy masáží (čokoládová, anticelulitidová).

Vstupte do světa thajských masážních center Tawan! V našich centrech můžete nalézt kompletní nabídku thajských masáží. Od aromatických masáží celého těla přes reflexní masáže nohou, speciální masáže pro těhotné až po tradiční thajské masáže. Masáže provádějí profesionální thajské terapeutky. Naším posláním je přinášet vám radost, uvolnit mysl, ...

Masáže - sportovní, rekondiční, relaxační - indické antistresové - lifting obličeje - čínské energetické - medové

Vibrostation (vibrační plošina) je ideálním prostředkem pro hubnutí a formování postavy. Nabízíme i další služby - kosmetické a výživové poradenství, masáže.

Služby: - kadeřnictví - kreativní dámské a pánské střihy, přelivy, barvení, melírování - prodlužování a zahušťování řas - kosmetické služby, kosmetika - kosmetické ošetření pleti - chemický peeling - permanentní make-up - solárium - kolárium, kollagenarium - masáže: - klasická a rekondiční masáž - reflexologická ...

Služby: - holičství, kadeřnictví: - stříhání vlasů - barvení, melírování - ošetření global keratinem - pedikúra - manikúra: - klasická - francouzská - modeláž nehtů - lakování nehtů - peeling a masáže rukou - masáže: - sportovní - rekondiční - medové masáže - indické masáže hlavy - baňková ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Vlasové studio Kosmetika - kavitace - lymfodrenáže - kryolipolýzy Pedikúra - manikúra Masáže

Konzultace o výživě Masáže klasické, rekondiční, sportovní, medové, detoxikační, aromaterapeutické - masáž lávovými kameny - baňkování.

Kosmetika Pedikúra - manikúra Masáže

Kosmetika - aromaterapie - vizážista Masáže

Lymfodrenáže Myostimulace svalů formování postavy Masáže

Nabízí - masáže regenerační, relaxační, zeštíhlující - zábaly - SPA procedury

Činnosti pro osobní a fyzickou pohodu. Trénink osobního rozvoje. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Poradenská a konzultační činnost. Terapie EFT. Pořádání kurzů a seminářů.

Zdravotní masáže - masáže zdravotní - masáže klasické - manuální lymfodrenáže - lymfoven / přístrojová lymfodrenáž - baňkové terapie

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské Masáže klasická, indická masáž hlavy - baňkování - akupresura - rolfterapie

Cvičení: - diagnostická posilovna - aerobní aktivity - posilovací aktivity - zdravotní aktivity - taneční aktivity - indoor Cycling - cardio zóna - cvičení pro těhotné. Masáže, kosmetika, sauna. Dietologické poradenství. Sportovní výživa. Osobní trenér.