Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Internetový prodej, e-shop: -parfémy -kosmetika -nářadí

Služby: -rehabilitace -balneologie -léčebné a relaxační procedury -kosmetika

Těhotenské kursy: -cvičení v těhotenství podporující svalstvo k porodu -nácvik dýchání a tlačení -relaxační cvičení a plavání v bazénu -odborná příprava otců k porodu -příprava na péči o dítě. -šestinedělský kurs cvičení na úpravy postavy -odborné poradenství v oblasti antikoncepce. Léčba sterility: -metoda paní ...

Hotel, ubytování. Wellnes. Služby: -masérské -rekondiční -regenerační.

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Fitness studio: -posilovna. Individuální trénink s trenérem, tréninkový plán. Vybavení posilovny značkovými posilovacími stroji. Sestavení jídelníčku. Doporučení, poradenství zdravé výživy. Prodej nápojů. Masáže.

Kadeřnictví Ka98 působí od roku 1998. Kadeřnický salon. Prodej: - značková vlasová kosmetika - zahušťovač vlasů. Mytí, stříhání, foukání, česání vlasů. Melír. Trvalá. Barvení vlasů. Masáže hlavy. Modní styling.

Kadeřnictví. Další provozovna: Staré náměstí 23, 356 01, Sokolov.

Kosmetický salón: -pedikúra -nehtová modeláž -mezoterapie -laserová terapie -permanentního make-up -kompletní ošetření a hloubkové čištění pleti.

Centrum regenerace a neinvazivní estetické medicíny: - omlazení obličeje - formování postavy - laserové ošetření