Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

Masážní studio: -Dornova metoda -masáže regenerační -baňkování -manuální lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameny.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Kadeřnictví

Nehtové studio - modelace - zpevňování nehtů trojfázovým gelem - manikúra - P -shine - zdobení nehtů barevnými laky a gely - francouzská manikúra

Práce, služby: -veškeré kadeřnické služby -prodlužování vlasů -regenerace a rovnání vlasů STEAM POD -vlasová diagnostika a prodej profesionální kosmetiky MATRIX a L'ORÉAL -společenské účesy -studentské a věrnostní slevy.

Služby: - poradenství v oblasti péče o pleť. Distribuce, prodej: - kosmetika Mary Kay: - kosmetické přípravky pro péči o pleť, tělo, dekorativní kosmetika a parfémy.

Služby: -klasické masáže. -reflexní terapie.

Kosmetický salon, služby: - kosmetika - pedikúra

Pedikúra, manikúra Kosmetické služby

Kadeřnictví. Kosmetika. Pedikůra. Holičství. Masáž rukou.

Relaxační centrum u zimního stadionu. Sportovní areál: - krytý plavecký bazén - sauna, masáže - venkovní vyhřívaný bazén, koupaliště - brouzdaliště, dětský koutek, prolézačky, skluzavky - hřiště na plážový volejbal, nohejbal, stolní tenis, malou košíkovou. Restaurace.

Nehtové studio: -manikúra P.Shine -nehtová modeláž -masáž rukou -nail art, nehtový design. Pedikúra. Rekvalifikační kurzy: - pedikúry - manikúry - modeláže.

Kadeřnictví v centru Olomouce: - nově zrekonstruováno - profesionální kadeřnice - využíváme nejnovější techniky a módní trendy - individuální přístup ke každé klientce.

Tetovací studio. Tetování. Piercing.

Mobilní masáže až do domu: - regenerační - sportovní - relaxační - poradenství v oboru zdraví a pohybové aktivity.

Provádění mokré pedikůry. Lakování. Francouzské lakování. Detoxikační lázeň nohou. Prac.doba: lichý týden - Po - Pá 8.00 - 15.00 sudý týden - Po - Pá - 10.00 - 18.00 - mimo úterý - dle dohody.

Kadeřnický salon: - dámské kadeřnictví - prodlužování vlasů - Brazilský KERATIN