Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Holičství, kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Účesy: - svatební - sportovní - společenské - elegantní - praktické. Prodej: - pánská kosmetika.

Připravili jsme pro Vás novou posilovnu a sál pro skupinová cvičení, ve kterém samozřejmě nechybí moderní značkové posilovací stroje a decentně oddělený prostor pro volné váhy tak, aby si zacvičili nejen ženy, ale také například senioři. Posilovna: - velká kardiozóna s více jak desítkou prémiových strojů (pásy, ellipticaly, kola) - zóna s ...

Relaxační centrum. Služby: - solná jeskyně - finská sauna - relaxační masážní bazén, vířivka - vertikální turbosolárium - masérské - fyzioterapeutické masáže. Hospůdka Na hřišti. Pivnice.

Provádíme pánské a dětské střihy. Mytí vlasů, melírování, barvení, zarovnání vousů a kníru, ornamenty do vlasů. Lze se objednat na určitý čas v rámci pracovní doby. Objednaní zákazníci mají přednost.

Kosmetické služby: - kompletní ošetření pleti profesionální kosmetikou - ruční i přístrojové ošetření pelti - masky - zábaly - barvení a trvalá na řasy - denní a večerní líčení - líčení nevěst - epilace celého těla - masáže rukou - parafínové zábaly - tepelné rukavice. - ošetření mesoderma válečkem - chemický peeling.

Masážní, relaxační a regenerační studio Masáže: -aromaterapeutické -klasické -sportovní -rekondiční -regenerační -jemně energetické. Poradenství Regenerace s AVS přístrojem-psychowalkman Potravinové doplňky

Masáže: - klasické - sportovní - uvolňovací a měkké techniky - ruční lymfodrenáže - Shiat-su, Su-jok - lávové kameny - aromaterapie. Peeling a lifting: - obličeje, dekoltu, rukou a nohou - zpevnění zadečku a stehen, prsou a viditelné zformování a zvětšení. Estetické formování postavy - speciální metody rozrušení tukové tkáně při ...

Kosmetika, prodejna kosmetiky a poradenství - péče o obličej a celé tělo francouzskou kosmetikou Institut Esthederm - permanentní make-up - depilace LYCON

Moderní salon pro muže i ženy v Olomouci. Nabízíme kosmetické ošetření pleti a prodej italské značky Bioline JaTó. Široký výběr masáží a všechny druhy pedikúry včetně wellness s lakováním i gel-lakem.

Studioiw: - kosmetické služby - neinvazivní vyhlazení vrásek - permanentní make-up - pedikúra - lymfodrenáž - tetování - IPL - trvalá epilace - masáže.

Solárium. Lymfodrenáže. Thermojet. Masáže. Bahenní zábaly z Mrtvého moře. Výroba svíček. Výroba mýdel Bodytér. Miostimulátor. Ultrazvuková liposukce. Parafínové zábaly.

Nákup a prodej - kadeřnická kosmetika. Kadeřnické služby.

-Nákup zboží za účelem dalšího prodeje a prodej, mimo zboží uvedené v příloze č. 1 až 3 zákona č. 455/91 Sb., ve znění pozdějších předpisů -Poskytování služeb v oblasti : zpracování podkladů pro vydávání periodického a neperiodického tisku, včetně přípravy dat v elektronické podobě

Kosmetika Dr.Hauschka, Malu Wilz, Atok. Hádek.

Služby: - rehabilitace - diagnostika a konzultace dle TČM (tradiční čínská medicína) - akupunktura - moxování - baňkování - masáže - fytoterapie - byliny - akupresura. Kosmetika - pedikúra - masáže Kateřina Šašková tel: 731723894.

Manikúra -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

PABLO BELLEZZA: - kadeřnický salon - kosmetika - prodlužování řas - manikúra - pedikúra.