Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví - stříhání - barvení - modelování účesů

Rehabilitační zdravotní sestra provádí sportovní i antistresové masáže v Plzni. Dornova metoda, Breussova, reflexní, meridiánová masáž, lymfodrenáž, lávové kameny.

Hubnutí na strojích v Naprostém soukromí FIVERIDERS - posilování pánevního dna a bederní oblasti = rovnováha, stabilita - aerobní cvičení na spalování tuku - rehabilitační cvičení - nezatěžuje klouby ani páteř - klouzavý pohyb - cvičení vahou svého těla - cvičení proti bolestem zad ROLLETIC - hubnutí, tvarování a zpevnění postavy - ...

Kosmetika - barvení a permanentní prodlužování řas - depilace - líčení - úprava řas a obočí - vizážistika

Činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Nehtové studio: -umělé prodlužování nehtů UV gely -zpevňování přírodního nehtu gelem -ošetření a upravení nehtu metodou P-shine -pánská i dámská manikůru -masáže rukou -teplý parafínový zábal -peeling -lakování -lakování francouzské manikůry -zdobení nehtu lakem.

Nabízíme kadeřnické služby dámské, pánské, dětské, dle nejnovějších trendů.Profesionálně vyškolená kadeřnice Petra Havlíčková se postará o váš nový vzhled pomocí barvení, melírování, ombré, precizního střihu, prodlužování, zhušťování vlasů, regenerování keratinem, vlasového poradenství a samozřejmostí jsou také společenské a maturitní účesy.

Nabízíme ošetření odborníkem - zdravotní sestry a kosmetické terapeutky v jedné osobě kvalifikované v Londýně na střední odborné škole s bohatou zkušeností manažerky luxusních spa zařízení v zahraničí. Provádíme ošetření pleti Dermalogica, vybrané spa procedury - peeling těla s relaxační masáží, neperoxidové bělení zubů, depilace voskem. Vše pro ...

Masérské služby - relaxační masáže - indické masáže hlavy antistresové - Breusova masáž a Dornova metoda

Specializujeme se na prodej konopných výrobků.Nabízíme konopnou kosmetiku, konopné mastě, konopné oleje, konopné potraviny, oděvy, literaturu a potřeby pro pěstitele.

Bowling, ricochet, solária. Restaurace.

Bufet. Restaurace ZIMNÍ STADION -nekuřácký objekt -kapacita 80 míst -výhled na ledové plochy -možnost pořádání akcí, rautů, školení. Provoz -solárium Fitness centrum Zimní stadion

Kosmetické studio. Nehtové studio. Pedikura. Masérský salon. Laserové terapie.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej paruka a příčesků Lanella.

Modelování a úprava nehtů: -modelování nehtů gelovou technologií -lakování, zdobení -francouzská manikúra -celková úprava nehtů.

Kadeřnictví. Používání značky L´Oreal a Schwarzkopf. Masáže.

Nabízí: -salonky o kapacitě 12, 20, 60 osob -bowlingové a kuželkové dráhy -kulečníky -solárium -fitness centrum: 601267044.

Dámské a pánské kadeřnictví. Prodej vlasové kosmetiky WELLA. Poradenská služba.

Kadeřnictví. Kosmetika. Pedikůra. Modeláž nehtů.

Kosmetické služby-kosmetika Komplexní kosmetické služby: -depilace VPL laserem značky SORISA -fotodepilace -fotoomlazení.

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Vlasové studio. Kadeřnictví: -pánské -dámské -dětské. Klasická pedikúra.

Plavecký bazén. Fitness. Solárium.

Salón krásy. Celostní kosmetické ošetření metodou Dr.Hauschka, poradenství a prodej přírodní certifikované kosmetiky Dr.Hauschka. Provozovna: Železničářská 31, Plzeň- Doubravka, 31200. tel.734650395