Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Jsme tradiční pánské holičství. Profesionálně upravíme vás účes i vous a ještě si u nás pochutnáte na sklence něčeho dobrého. Najdete nás v Metropoli Zličín a nově i v OC Chodov.

Buďte vždy krásná a okouzlující díky permanentnímu make-upu. Dosáhněte smyslných rtů a krásného, výrazného obočí. V oboru permanentního make-upu mám mnohaleté zkušenosti a vždy mě motivuje radost, kterou vám vaše proměna přinese.

Naše Studio Grace nabízí kompletní balíček služeb v oblasti manikúry a pedikúry, depilace a ličení. Poskytujeme kurzy a školení v oboru manikúra a pedikúra. Pro naši práci používáme pouze profesionální, inovační a efektivní metody. Obzvlášť velkou pozornost věnujeme bezpečnosti v průběhu provádění procedur a velký důraz klademe na materiály a ...

Naše kadeřnictví na Praze 6, kadeřnické studio 49 Vám nabízí kompletní kadeřnické služby, pohodlí, rodinou atmosféru, komfort a práci s nejkvalitnějšími vlasovými produkty. Dámské kadeřnictví, společenské účesy: Stříhání vlasů, moderní střihy, barvení vlasů, přelivy, melírování, svatební účesy, účesy pro slavnostní příležitosti, večerní účesy. ...

Provádím klasickou, suchou, kombinovanou, pánskou a P-shine manikúru i pedikúru u klienta doma nebo v salonu. Nabízím dárkové šeky. Zajišťuji ošetření kuřího oka, lakování, odstranění zarůstajícího nehtu, masáž nohou, zdobení, peeling a parafínové zábaly.

Služby: - manikúra - modeláž nehtů

Studio krásy ESMINA - kosmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilace - kadeřnictví.

Dr.Hauschka Store . Prodej, e-shop - přírodní kosmetika Dr.Hauschka. Kosmetické studio - kosmetika - kosmetické ošetření.

SALON COOL - kadeřnictví - prodlužování řas - kosmetika - modeláž nehtů.

Kadeřnictví Kamenická - dámské, pánské, dětské - stříhání, barvení, melírování. Kosmetika, služby - kosmetické ošetření - tel. 605 806 790.

Estetické centrum - kosmetika - masáže - bělení zubů - přístrojová lymfatická masáž - prodlužování řas. Další pobočky - adresa: Bratislavská 2, Brno, tel. 602 640 778 - adresa: Sady 5. května 32, Plzeň, tel. 602 640 778.

Služby: -masáže pro uvolnění celého těla od bolestí, stresu a napětí. Masáže: -regenerační, Havajská Lomi-Lomi, relaxační, medová, , Indická masáž hlavy.

Služby - masáže - kosmetika - manikúra - trvalá epilace.