Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví - dámské, pánské, dětské.

Služby: - kosmetika - masáže - manikúra, pedikúra - fitness aerobic.

Nehtové studio: - manikúra - P-shine - gelové nehty.

Kosmetický salon: - kosmetika - estetická dermatologie - prodlužování řas - permanentní make-up - vizážistka.

Služby - skupinová cvičení - masáže - pohybové programy - kosmetika.

Jsme moderní nehtové studio s mnohaletou tradicí. Provádíme modeláž nehtů a manikúru v příjemném prostředí. Naším cílem je Vaše spokojenost s vysokou kvalitou Vašich nových gelových nehtů.

Chcete zbrusu nový střih, barvu nebo jen doladit Váš současný účes? Neváhejte navštívit kadeřnictví 1.Vlasové Závody Praha, s.r.o.

MagicHair studio. Příčesky a prodlužování vlasů

Kadeřnictví. Další provozovna - adresa: Ledčice 201.

Kadeřnický salon Santal provádí profesionální péči nejen o Vaše vlasy. Nabízíme služby dámského, pánského i dětského kadeřnictví, kosmetické ošetření pleti, pedikúru, manikúru, masáže a najdete u nás také collagenové solárium. Sídlíme na Praze 8, ulice Ronkova. Kadeřnictví, kadeřnické služby: - dámské - pánské - dětské - stříhání ...

Služby vlasového a nehtového studia Vám může poskytnout Klára Čumpelíková. Přijďte se k nám nechat zkrášlit. Nabízíme kompletní kadeřnické služby pro dámy, děti i pány. Vytvoříme Vám perfektní střih, novou barvu, melír nebo společenský účes. Navštívit nás můžete na adrese Jindřicha Plachty 987/19, Praha 5, kde sídlí náš salon. Kadeřnictví, ...