Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: - masáže - zdravotní cvičení - relaxace. Prodej: - masážní oleje. Pobočka Praha: Mrštíkova 2452/1a Praha 10 - Vinohrady

Naší hlavní činností je provádění thajských masáží speciálně vyškolenými terapeutkami z Thajska, které mají dlouholeté zkušenosti s masážemi v různých zahraničních resortech a lázních.

Kosmetický salon: -ošetření pleti francouzskou kosmetikou firmy SOTHYS a DARPHIN -permanentní make-up -manikůra -péče o tělo.

Pedikúra U ELLÍ Nabízíme kosmetické služby dámské i pánské, manikúry. Lakování přírodních nehtů shellac cnd. švýcarská pedikúra bez použití nástrojů nebo frézek, calluspeeling zcela odstraní popraskanou kůži a tvrdé mozoly rychle a jednoduše.P-shine a jiné služby.

Refresh Point Provádím masáže a pedikúru různého druhu.

Služby: - vizážistka - líčení - fotomake-up

Služby: - masáže - erotické masáže - tantra masáže - společnice. Provozovna: Nádražní 21 Praha 5

Služby - lymfatické, zdravotní masáže - relaxační zábaly

Služby: - masáže - masáž lávovými kameny - těhotenská masáž - reflexní terapie.

Služby: - kraniosakrální terapie - masáž horkými lávovými kameny.

Služby: - nehtová modeláž - zdobení gelových nehtů.

Udělejte si na sebe čas a navštivte naše masážní studio ve Vestci u Jesenice. Jsme moderní rodinný salón, který se snaží vycházet vstříc veškerým potřebám svých zákazníků. Dopřejte sobě nebo svým blízkým relaxaci ve formě masáže ve Vestci u Jesenice, pedikérské ošetření, včetně nehtových špon rovnátek. Využít můžete i našich dárkových poukazů, ...

Služby: - masáže - kosmetika Provozovna: Králův Dvůr, Pod Hájem 324

Kurzy: - tanec - cvičení Služby: - masáže