Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: -kadeřnictví -holičství -moderní účesy pro každou příležitost -melíry, kombinované melíry včetně barevných odstínů -přelivy, barvení a odbarvení -regenerace vlasů (zábaly) -foukanou, vodovou ondulaci -různé druhy účesů -stříhání pánské, dámské i dětské -společenské a svatební účesy -vlasové poradenství -prodej vlasové kosmetiky ...

Kadeřnictví najdete v centru Třebíče, funguje od roku 2004. Orientuje se na dámské účesy, vítáni ale jsou i muži a děti. Pracovní doba závisí na požadavcích klientů, běžné jsou i pracovní soboty, kdy kadeřnice připravují svatební účesy.

Služby: -kosmetika -Temperance Julia -masáže:obličeje, krku, dekoltu, rukou -odlíčení obličeje (povrchové čištění) -hluboké čištění pleti, dekoltu, zad -peeling obličeje -masky (dle typu pleti) -barvení: obočí, řas -korekce obočí -depilace voskem: obličeje, rukou, nohou, třísel, podpaží -líčení: společenské, večerní, ...

Prodej - vlasová kosmetika Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Solárium Kurzy: - líčení

Masáže: -klasické, lymfatické -thajské, havajské, indické masáže -medové masáže.

Kadeřnictví - holičství.

Kosmetické studio. Služby: - kosmetické: - permanentní prodloužení řas - epilace - tera - vizážistické - modeláž nehtů - manikúra - masérské, masáže.

Kadeřnický salon: -nové techniky střihů -módní odstíny přelivů na kyselé bázi -prodlužování, zhušťování, melírování vlasů novou technologií. Prodej: -vlasová kosmetika GOLDWELL -vlasová bižuterie. Regionální školící centrum pro firmu GOLDWELL.

Služby: -kadeřnické -kosmetické -solárium.

Kosmetické služby: - barvení obočí a řas, trvalá na řasy - masáže obličeje a dekoltu - hloubkové čištění pleti - pleťové masky podle typu pleti a účinku - epilace - korekce nežádoucího ochlupení (horní ret, brada, paže, lýtka)

Služby: - masáže - Dornova metoda

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - dočasné tetování

Služby: - kosmetické studio - kosmetika. E-shop: - kosmetika.

Holičství, kadeřnictví Provozování solárií

Eva Jindrová provozuje dámské kadeřnictví.