Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Kvalitní a rychlé připojení k internetu v okolí Rožnova pod Radhoštěm a přilehlých obcích: - internet na doma i pro práci Chytrá internetová televize. Kvalitní servis a technická podpora.

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.

Poskytovatel pevného a mobilního připojení k Internetu. Připojení k Internetu sítí ViaNET. Virtuální mobilní operátor.

Služby: -správu sítí -poradenství a outsourcing.

Tvorba internetových prezentací, elektronických obchodů (e-shopů), publikační systém NetPublicator.

Služby v oblasti výpočetní techniky: - systémový servis PC techniky - správa a údržba počítačových sítí - služby v oblasti internetu (připojení, sdílení) - kamerové systémy - instalace.

Služby: - připojení k internetu - televize - VOIP telefon

Opravy, servis: -Počítačové sítě, vytváření počítačových sítí a systémů -ETHERNET -PC (počítače, výpočetní technika) -instalace HW a SW, školení -digitální televize -zabezpečovací systémy -připojení k internetu bezdratového internetu Silknet, ADSL přípojek. Prodej: -PC a komponentů -datová CD a DVD média -digitální fotoaparáty, ...

Služby: - připojení k internetu - digitální televize. Další služby: - realizace kamerových a zabezpečovacích systémů - správa datových sítí - pronájem plošiny

Montáž, poskytování: - zabezpečovací a kamerové systémy - satelitní a anténní technika - připojení k internetu.

Ucelené softwarové řešení na bázi nejnovějších produktů společnosti Microsoft.

Bezdrátové připojení k internetu pro domácnosti i firmy

Činnost: - IT služby - tvorba software - tvorba webových prezentací - dodávky výpočetní techniky

Služby: - vysokorychlostní připojení k internetu - služba pro sledování televizních stanic ve svém počítači, tabletu nebo zařízení s Androidem - VoIP - volání přes internet.

Poskytuje - připojení k internetu pro domácnosti, firmy a instituce

E-shop: - elektronika - počítače, telefony, televize, fotoaparáty a další. Služby: - servis výpočetní a kancelářské techniky - připojení k internetu - levné mobilní volání a mobilní internet.

Zajišťujeme: - kompletní datové služby

TKR Jašek, s.r.o. poskytuje služby pod obchodní značkou VALACHNET.cz. VALACHNET.cz Vám nabízí televizní, internetové a telefonní služby dostupné na Valašsku v lokalitách Rožnov pod Radhoštěm, Zubří, Střítež nad Bečvou, Zašová, Hošťálková, Ratiboř a Kateřinice.

Jednoduchý způsob sledování jakéhokoliv internetového zdroje. Automaticky upozorňuje své uživatele o veškerých změnách či novinkách. Vhodné pro vývojáře, kteří pracují s externími daty pomocí svého vlastního API, i běžné uživatele, kteří si díky tomu mohou usnadnit nákup jízdenek či si hlídat inzerát.

Prodej, instalace, servis: - počítače. Služby: - IT služby - tvorba webových stránek Montáž: - satelity.

Poskytuje - připojení k bezdrátovému internetu

IT služby: - připojení k internetu, televizi - servis a upgrade počítačů, notebooku, tiskáren... - webhosting - prodej, návrh, realizace kamerových systémů.

Služby: - optické připojení k internetu - hlasové služby - kabelová televize.

Nabízíme servis a prodej výpočetní techniky. Dále Vás připojíme k internetu v Kroměříži a okolí Zabezpečíme Váš majetek či firmu pomocí kamerového systému.