Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Tvorba, prodej - výukový software CONTI SW matematika 6. - 8. ročník

Společnost Mevra computers s.r.o. provádí IT poradenství, digital signage, implementace software.

Ing. Ondřej Mišurec se zaměřuje na servis počítačů, notebooků, mobilů a tabletů, na poradenství v oblasti softwaru a antivirových systémů a tvorbu webových stránek.

Martin Andráši se zaměřuje na vývoj webových stránek, e-shopů a aplikací.

Výstavba a správa počítačových sítí.

Služby: - zabezpečení firemních počítačových technologií - instalace systému pro ochranu dat a databází ve firmách - antimalvarové a zálohovací systémy - cloud, hybridní cloud, virtualizace - správa a implementace firemních počítačových sítí - IT Outsourcing

Poskytováním databází pro elektronické obchody, které obsahují strukturované a podrobné specifikace zboží. Poskytování informací o zboží internetovým obchodům.

Služby: -tvorba www stránek -programování

Služby - poskytovatel telekomunikačních služeb - internetové připojení - hlasové služby - webhosting - webdesign - zálohování dat Velkoobchod, maloobchod, prodej - výpočetní technika - počítače, PC sestavy, příslušenství - software

Podej a servis výpočetní techniky -prodej a servis kancelářské techniky -internetová kavárna -prodej odborné literatury a časopisů -poskytování software -činnost organizačních a ekonomických poradců -činnost účetních poradců, vedení účetnictví -výroba, instalace a opravy elektronických zařízení -grafické práce -poskytování ...

Prodej a servis hardware a software, prodej ekonomického software, vedení účetnictví, kompletní IT outsourcing.

SpongeData s.r.o. se zaměřuje na vývoj aplikací zaměřených na zpracování objemného množství dat a antivirovou bránu pro kyberbezpečnost.

PLAION SERVICES s.r.o. se zaměřuje na vývoj her, distribuci softwaru, filmovou produkci a na služby v oblasti počítačových sítí.

Firma zajišťuje projektové řízení a poradenství v oblasti ICT - příprava projektů, rozpočtování, výběr dodavatele, dozor při realizaci.. Pomáhá s optimalizací podnikových procesů, jako jsou výrobní a logistické procesy.

Služby v oblasti Public a Media Relations - copywriting - internetový marketing - mediálního zastupování - reklamní texty a slogany - SEO optimalizace.

Služby - servis a opravy pc - odvirování počítačů a notebooků - záchrana a obnova dat - zálohování dat.

Robert Bisom se zaměřuje na outsourcing IT - sítě, servery, kamery, telefony, montáže, Microsoft 365 a mnoho dalšího.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.

Velkoobchod, distribuce: -veterinární, humánní léčivé přípravky, biopreparáty -zdravotnický materiál, pomůcky -krmení pro domácí zvířata -chovatelské potřeby -vybrané potravinářské, drogistické zboží. Výroba: -krmiva pro psy CALIBRA-kompletní krmiva pro psy z drůbežího a jehněčího masa. Pečlivě vybrané suroviny použité pro výrobu ...

Ing. Michal Kubát se zaměřuje na outsourcing IT služeb, na hardware, software, webhosting, tvorbu webů a mnoho dalšího.

Flexum Technology s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, databázových systémů a zakázkového softwaru.

Společnost SEFIRA patří mezi přední dodavatele IT řešení a služeb na českém trhu. Zaměřuje se zejména na dodávky business řešení, vývoj specializovaných informačních systémů, poskytování služeb v oblastech systémové integrace, projektového řízení či návrhu firemní infrastruktury. Pořádá i semináře k dané problematice.

Ing. Ivan Bělohlávek se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti ekologie, bezpečnosti práce, managementu kvality, snižování energetické náročnosti a další činnosti pro podporu podnikatelské úspěšnosti.